Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Héé felvilágosítanátok egy...

X) kérdése:

Héé felvilágosítanátok egy kicsit a GYIK mostani történéseiből? Nem voltam pár hónapig és elvesztettem a fonalat :D

Figyelt kérdés
Például mizujs 404-el? És megvan még a régi troll kiscsapatunk? :D Változott valami mostanában, van új GYIK-celebünk? Szoktatok még a reptoidokról eszmecseréket folytatni? Találtunk ki (vagy ha úgy jobban tetszik, fedeztünk-e föl) új fajt?
2011. dec. 19. 19:03
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Jaa és van még Ellenállás meg RÉPA?
2011. dec. 19. 19:05
 2/17 anonim ***** válasza:
ami 404t illeti, van video az intejurol.
2011. dec. 19. 19:14
 3/17 anonim ***** válasza:
Igen és lesz másik is de azt mondták arra nem mehetek mert már egyszer voltam.
2011. dec. 19. 20:05
 4/17 anonim ***** válasza:
Ebbe a témakörbe még mindig mindenki hülye kivéve azt a 3-4 embert!
2011. dec. 19. 20:13
 5/17 anonim ***** válasza:
tibi, marmint masik interju?? miert nem eleg egy?
2011. dec. 19. 20:14
 6/17 anonim ***** válasza:
Most a labort akarják megnézni. De lehet jobb is hogy nem megyek mert nem tetszenek azok a szabályok amik megszabják hogy ki mehet. Nem tetszik hogy útközbe nem láthatok semmit. Nem érzem magam biztonságba ha nem láthatom mi történik velem, a liftbe is mindig pánikba esek mert be vagyok zárva és nem látok semmit csak azt hogy 1 dobozba vagyok.
2011. dec. 19. 20:50
 7/17 anonim ***** válasza:
68%

Savanyú a szőlő mi?

Én megyek, meghívtak, én belemegyek a szabályokba.

404 azt mondta, hogy a biztonság kedvéért még előtte kiműti a szemem, hogy ne lássam az utat.

Holnap ólmot öntök a fülembe, (ez is szabály) csak félek, hogy nagyon fogok ordítani.

De 404 adott egy nagyon praktikus tanácsot, hogy előtte vágjam el a hangszálaimat, ami duplán jó, mert akkor utána se tudom elmondani, mit láttam a laborban.

Mert a laborjában, ha odaértünk, visszaműti a szemem.

Állítólag csinált már ilyet, csak nem emberen, hanem egy reptoidon.

2011. dec. 19. 21:02
 8/17 anonim ***** válasza:
Én nem tudok menni mozgássérült vagyok. Hacsak nem akadálymentesített 404 laborja. De majd megnézem a videót :) mikor lesz ez?
2011. dec. 19. 21:34
 9/17 anonim ***** válasza:
Higgyétek el 404 pszihopata. Ha elmentek nagyon hülyék vagytok. Oda van írva a 404fanos oldalra is hogy elvették az orvosi engedélyét. Akkor hogy a fenébe lenne neki laborja mikor hajléktalan?
2011. dec. 19. 22:13
 10/17 anonim ***** válasza:

Hat nem sok minden valtozott, a reptoid temat mar kivegeztuk, de van helyette a repa, 404 sajnos meg szabadlabon van...

kb ennyi, sztem semmit nem vesztettel :)

2011. dec. 20. 01:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!