Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Vajon az emberiség elér...

Vajon az emberiség elér valaha is olyan fejletségi szintet, hogy más bolygókon is letudjon telepedni mielőtt kipusztítsa önmagát?

Figyelt kérdés
2011. dec. 15. 15:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Szerintem akár el is érhetünk ilyen szintet, de azt ne gondolja senki hogy ez úgy fog menni, hogy leszáll egy böhöm nagy űrhajó, és a földön élőket elviszik majd a Marsra lakni.

Jelenleg több ezer évre lenne szükség hogy át tudjuk alakítani a légkört hogy egyáltalán növények élhessenek ott, majd a növények lennének képesek szintén több száz év után megváltoztatni a légkört az emberi élethez a Marson.

Más naprendszeren belüli helyen nincs erre reális esély, a csillagközi utazás pedig a hatalmas távolság miatt kivitelezhetetlen.

2011. dec. 15. 23:54
 12/16 anonim ***** válasza:
A legkör hamar kialakulna, mert a holdhoz hasonlóan a marsi talaj is tele van oxigénnel. "Csak" szétkell bombázni a talajt, hogy felszabaduljon a gáz... Persze az még belélegzésre alkalmatlan lenne.
2011. dec. 16. 00:02
 13/16 anonim ***** válasza:
Valamilyen szinten most is van légköre a Marsnak, ezt leginkább a pólusainál lévő víz felolvasztásával lehetne erősíteni.
2011. dec. 16. 00:37
 14/16 A kérdező kommentje:
Szerintem a marson hiába is tennénk bármit hogy lélegezhező légköre legyen, mert a gravitácioja nagyon kicsi és a napszél elfújná azt úgy mint évmilliókal ezelőtt.
2011. dec. 16. 13:54
 15/16 anonim ***** válasza:
Az nem egészen úgy volt. Ugyanis régen volt a Marsnak egy holdja ami beindította a tektonikus folyamatokat és a földhöz hasonlóan volt erektromápneses pajzsa. De azt modják hogy neki ütközött a Marsnak és emiatt tünt el a légköre, és az elektromágneses tere ir. Ami ugye a folyók elpárolgásához és az élet kipusztulásához vezetett.
2011. dec. 16. 14:30
 16/16 anonim ***** válasza:

"Nap az szerinted mennyi van? Mert szerintem csak egy, a mi napunk, így értelmetlen a mondatod, mint ahogy az is hogy megfagyunk egy CSILLAGTÓL távol."

Igazad van, nem Nap, hanem csillag.

De szerintem mindenki tudja, hogy nem a mi Napunkra gondoltam -.-...

A csillagok is ugyanolyanok mind a Nap, szóval szerintem ezzel nem követtem el nagy hibát, hogy Napnak neveztem a csillagokat.

2011. dec. 16. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!