Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Jönnek az UFOk? Bolygóméretű...

Jönnek az UFOk? Bolygóméretű objektum jelent meg a semmiből!

Figyelt kérdés
[link]
2011. dec. 8. 14:15
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
Azufóktól nem kell félni,azok csak idáig jönnek.
2011. dec. 8. 21:37
 22/48 anonim ***** válasza:
81%

Az emberek 90%-a a

média rabja. Végül is tök jó, nem

kell gondolkoznia semmin: csak

be kell kapcsolni a TV-t, és máris

megmondják, mit vegyél fel, mivel

mosogass, mivel fújd be magad,

mit vegyél még hitelre, és aztán

kifele lehet mutogatni a

külvilágnak, mi mindent sikerült

felhalmozni. Közben stresszesek

vagyunk a pénzvilág nyomásától?

Oda az egészségünk a sok "E-től",

amit megeszünk a zacskós

baromságokkal, felfújódunk,

törik a hajunk, száraz a bőrünk?

Nem baj, a média erre is

megmondja a megoldást!

Bekapsz 4-5 féle kapszulát,

bekened, befújod magad, és már

indulhatsz is.

2011. dec. 8. 21:40
 23/48 404 ***** válasza:
75%
21:40 Azt hittem ide csak félreinformált, agy mosott emberek járnak. De tévedtem. Kevés ember tud ezekről. Ezeket honnan tudtad meg? Ki mondta el neked? Vagy magadtól jöttél rá? Gondolom akkor te is kivéded a káros támadásokat amik a világban érnek. én is így teszek. én az élelmiszert is magamnak állítom elő, ritka mikor boltban vásárolok, mert az nem megbízható. Még a kenyeret is magamnak sütöm. Boldog vagyok hogy láthatok itt következetes, bölcs embert is. Hallgassatok rá, óvakodjatok ti is a nagy "E" betűvel megjelölt számokkal ellátott élelmiszerektől, tartósítószerektől, színezékektől stb stb stb...! Jó úton haladsz, csak így tovább!
2011. dec. 8. 23:19
 24/48 anonim ***** válasza:
67%
Hát a nemzetérzelmi gondolkodásból adódóan kezdtem el kutakodni még régebben ilyen dolgok után. Úgymond "felébrettem" és látom azt a sok förtelmet ami a háttérben folyik, és azt hogy az emberek mennyire nincsenek tisztába azzal hogy miben is vesznek részt. Amúgy én vagyok az aki a halállal kapcsolatban zaklat téged privátban! :)
2011. dec. 8. 23:38
 25/48 404 ***** válasza:
67%
Értem. Minden estere jól eltértünk a kérdéstől, ezért a kérdezőtől bocsánatot is kérek. Nagyon meglepődtem azon, hogy járnak ide tudatosan gondolkodó emberek is. A halált előbb-utóbb megtudjuk, de azért ne siess megtudni, ne gondolj a halálra, inkább próbálj a boldogságra és a békére összpontosulni. Mások is meghaltak már, mégsem panaszkodtak, ezért nem lehet olyan rossz :)
2011. dec. 8. 23:46
 26/48 anonim ***** válasza:
65%
Renben:) Bár egyre többet foglalkoztat az öngyilkosság gondolata, elég depressziós vagyok.:(
2011. dec. 8. 23:59
 27/48 404 ***** válasza:
66%
Hiszen mosd dicsértelek meg milyen következetes a gondolkodásod. Egészségesen és tudatosan élsz, mégis nincs harmónia az életedben és minden összeomlott körülötted? Ez hogy lehet? Pedig a te éber és megfontolt gondolkodásoddal sokra vihetnéd az életben.
2011. dec. 9. 00:16
 28/48 anonim ***** válasza:
16%
404 normális ha 1 gömb van a hasamba?
2011. dec. 9. 01:38
 29/48 anonim ***** válasza:
50%
Családi problémák állnak mögötte.
2011. dec. 9. 06:57
 30/48 anonim ***** válasza:
Családi problémák állnak mögötte.Azért jönnek az ufók???
2011. dec. 9. 07:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!