Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » 3 ismeretlen objektum?

3 ismeretlen objektum?

Figyelt kérdés

Szerintetek mi lehet az?

Ufo

vagy valami más?

Megéljük még a 2013-mat?

2011. márc. 21. 19:43
 1/8 anonim ***** válasza:
Három formátlan paca egy csillagtérképen, amit nagyon ritkán frissítenek, már ha frissítenek. Semmi bizonyíték nincs arra, hogy ezek egyáltalán közelednek, de még arra sem, hogy tárgyak lennének.
2011. márc. 21. 20:17
 2/8 potion ***** válasza:
jajj igen nekem is letört a kezem amikor használtam a kereső funkciót GYK-n. Most is egykézzel írok
2011. márc. 21. 20:40
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem unod még ezt a témát? Most komolyan, 2012 még kicsit odébb van, addig hány ilyen balf@sz kérdést fogsz kiírni?
2011. márc. 22. 01:02
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha nem leszel beteg, nem lesz baleseted, akkor egészen biztosan megéled 2013-at.
2011. márc. 22. 16:29
 5/8 tetris ***** válasza:

Az a három "objektum" lehet por, kő, jég, fémek, gázok keveréke, ami olyan formába tapadt össze, mintha "valami" lenne. Néha a felhők is olyanok, mintha valamit ábrázolnának. Pedig csak pára.

Igen, megigérem neked, hogy 2013-at békében, boldogságban meg fogjuk élni!!!!

2011. márc. 22. 16:58
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
2011. márc. 24. 19:51
 7/8 A kérdező kommentje:

Azt is hallottam hogy több tucat kilométer hpszú azt elfelejtettem mondani boccs

Úgy hogy szerintem ez nem kő nem homok stb...:S

2011. márc. 30. 14:25
 8/8 anonim ***** válasza:
már hogyne lehetne kő meg pordalék, amúgy szerintem nem lesz semmi, ha meg lezs világvége, akkor jöjjön csak, itt nézem majd az erkélyemről :)
2011. ápr. 12. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!