3 ismeretlen objektum?
Figyelt kérdés
Szerintetek mi lehet az?
Ufo
vagy valami más?
Megéljük még a 2013-mat?
2011. márc. 21. 19:43
1/8 anonim válasza:
Három formátlan paca egy csillagtérképen, amit nagyon ritkán frissítenek, már ha frissítenek. Semmi bizonyíték nincs arra, hogy ezek egyáltalán közelednek, de még arra sem, hogy tárgyak lennének.
2/8 potion válasza:
jajj igen nekem is letört a kezem amikor használtam a kereső funkciót GYK-n. Most is egykézzel írok
3/8 anonim válasza:
Nem unod még ezt a témát? Most komolyan, 2012 még kicsit odébb van, addig hány ilyen balf@sz kérdést fogsz kiírni?
4/8 anonim válasza:
Ha nem leszel beteg, nem lesz baleseted, akkor egészen biztosan megéled 2013-at.
5/8 tetris válasza:
Az a három "objektum" lehet por, kő, jég, fémek, gázok keveréke, ami olyan formába tapadt össze, mintha "valami" lenne. Néha a felhők is olyanok, mintha valamit ábrázolnának. Pedig csak pára.
Igen, megigérem neked, hogy 2013-at békében, boldogságban meg fogjuk élni!!!!
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
2011. márc. 24. 19:51
7/8 A kérdező kommentje:
Azt is hallottam hogy több tucat kilométer hpszú azt elfelejtettem mondani boccs
Úgy hogy szerintem ez nem kő nem homok stb...:S
2011. márc. 30. 14:25
8/8 anonim válasza:
már hogyne lehetne kő meg pordalék, amúgy szerintem nem lesz semmi, ha meg lezs világvége, akkor jöjjön csak, itt nézem majd az erkélyemről :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!