Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Jönnek az UFOk? Bolygóméretű...

Jönnek az UFOk? Bolygóméretű objektum jelent meg a semmiből!

Figyelt kérdés
[link]
2011. dec. 8. 14:15
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
80%

Tipikus. Az emberi tudatlanság. Azt hiszik ha a NASA nem jelenti be már nem is létezik. ÓÓÓhhh NASA te védőangyalunk aki vigyáz ránk és tisztességes, kedves, rendes, köszönjük hogy mindig mindenről 100%osan felvilágosítasz minket, köszönjük hogy még a hadi titkokat is elmondod a népnek!

Ilyenek vagytok.

2011. dec. 8. 18:51
 12/48 anonim ***** válasza:
68%
Előző: Tudom, hogy a hozzád hasonló korlátolt konteósoknak elég nehéz gondolkodni, de azért próbálj meg! A cikk azt állítja, hogy a NASA vette észre. És mivel cikk is készült róla, a cikk szerint bejelentette valahol. De a NASA honlapján erről nincs semmi. Akkor szerinted mi a valószínűbb? Hogy kamu az egész, vagy, hogy a NASA valahol bejelentette, csak a honlapjára nem rakta fel? Másrészt, hogyha a NASA tényleg tud valamit, akkor szinte biztos, hogy eltitkolná, szóval ti, konteós agyhalott zombik se tudnátok róla.
2011. dec. 8. 19:08
 13/48 anonim ***** válasza:
41%
Engem te ne sértegess, én se sértegettelek. Te nem tudod kivel beszélsz. Én egy másik univerzumból jöttem, bár ezt nektek tilos elhinni. Ide születtem meg emberként hogy köztetek éljek. Meg van a véleményem az emberi tudatlanságról. Ekkora badarságokat is mint a szerelem például csak ember tud kitalálni. Attól hogy sértegetsz valakit, még nincs igazad. Ha elmondasz mindennek, akkor sincs igazad. Már születésedtől kezdve nincs igazad mert nem tudod minek élsz, rabszolga vagy ezen a bolygón.
2011. dec. 8. 19:20
 14/48 anonim ***** válasza:
0%

ma 19:20

És rólam mit tudsz, ó hatalmas erő?

2011. dec. 8. 19:58
 15/48 anonim ***** válasza:
70%
Én hatalmas? Köszönöm szépen. Rabszolga vagy ezen a bolygón.
2011. dec. 8. 20:02
 16/48 anonim ***** válasza:
75%
Amúgy igaza van, mindenki rabszolga ezem a bolygón. Akit nem a média irányít, tudja miről beszélek.
2011. dec. 8. 20:14
 17/48 anonim ***** válasza:
43%
20:14: Téged egy jó pszichiáterhez kéne irányítani.
2011. dec. 8. 20:53
 18/48 anonim ***** válasza:
Hogy őt is elbutítsák Xanaxal mint téged? :)
2011. dec. 8. 21:02
 19/48 anonim ***** válasza:
58%
Én nem hiszek a NASA-nak. Össze-vissza hazudnak mindig. egyszer ezt mondják egyszer meg azt. F@sz kivan velük már tényleg.
2011. dec. 8. 21:20
 20/48 anonim ***** válasza:
52%
Magadfajtáktól nem veszem fel ezeket a dolgokat, mert csak sajnálni tudlak.
2011. dec. 8. 21:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!