Ha az ókori népeket látogatta fejlett idegen civilizáció, miért nem teszik azt ma is?
Vidiripi
Akkor elvileg a legjobban dokumentált "földönkívüli" kontakt a bibliában van leírva.
Azt észre vette már valaki hogy amikor a kiválasztott ember csoport amit a felsőbb hatalom vezetett nem azt csinálta amit mondtak neki akkor figyelmeztetve lettek többször is. S ezek ellenére sem hagytak fel azzal amit nem lett volna szabad csinálniuk akkor meglettek büntetve.
Tehát ha ismét eljön ez a hatalom............
Kent Hovind egyik előadásában hallottam, h az ateisták SZÁNDÉKOSAN TUDATLANOK. milyen igaz!
mindig is tudtam h ÉRZELMILEG és nem racionálisan utasítják el Istent.
ismeretlen válaszoló szerint meg van 5 v akár 10 fejű ember is. ki akkor a "hülye?" ki az irracionális? ki képzeleg? kinek vannak téveszméi?
Jucuska kis butuska. Megkérdezhetem hány éves vagy? :) Ezzel az utolsóval pont magadat cáfolod. Akkor mondhatjuk mi is: nem láttuk még istent, nincsenek a földön természetfeletti események, lények. Akkor sehol máshol se.
És ez milyen, hogy azt mondja arra nem gondoltatok hogy akkor másmilyen állatok éltek? Persze, törpeelefánt, zsebkutya, minizsiráf :)) Persze ez részletkérdés mi?
És a többi kérdésre mi a válasz?
Bizonyítottad már hogy élettelenből nem lehet élet? Látni akarom a képletet, a bizonyítást levezetve hogy miért...
És kérlek ne akarj mindenféle idegenszóval meg tudományos kifejezéssel komoly szakértőnek tűnni. Nem a te asztalod ez :))
Egyébként a dns-re visszatérve. Lehet hogy tényleg úgy volt, hogy a földönkívüliek itt jártak, a dns mintákat összegyűjtötték, üvegcsövekbe rakták, noé bárkája meg egy idegen anyacirkáló volt? xDD
Jucuska kis butuska. Megkérdezhetem hány éves vagy? :)
32
Ezzel az utolsóval pont magadat cáfolod. Akkor mondhatjuk mi is: nem láttuk még istent, nincsenek a földön természetfeletti események, lények. Akkor sehol máshol se.
ezen érved alapján idegenek sincsenek, magadat cáfolgatod? Istennel meg lehet kapcsolatba lépni.
Bizonyítottad már hogy élettelenből nem lehet élet?
bírom mikor a hülyét játsszátok: a priori bizonyítva van!
amúgy meg ti h bizonyítjátok az evolúciót? sehogy.
És kérlek ne akarj mindenféle idegenszóval meg tudományos kifejezéssel komoly szakértőnek tűnni. Nem a te asztalod ez :))
honnan tudod? te mondod meg?
Egyébként a dns-re visszatérve. Lehet hogy tényleg úgy volt, hogy a földönkívüliek itt jártak, a dns mintákat összegyűjtötték, üvegcsövekbe rakták, noé bárkája meg egy idegen anyacirkáló volt? xDD
hehhee "lehet" ez a bizonyítékod? ennyi? mondjuk nem csodálom: nemlétezőre nehéz bizit találni. :)
Judit, 32 éves létedre elég nehezedre esik válaszolni a kérdésekre, amiket nemrég feltettünk neked, mivel még mindig nem érkezett rá válasz. Vagy nem tudsz választ?
Mi az, hogy élettelenből nem lehet élet? Már megint azzal jöttél, hogy bizonyítva van. Ha tényleg bizonyítva van, akkor vezesd le, hogy miért!
5 fejű emberben én sem hiszek, sem a kis szürkékben, azok kitalációk. De hogy ne legyen az egész rohadt nagy világban még legalább 1 értelmes élet, az lehetetlen! Mondj egy olyan embert, aki bejárta az Univerzum minden szegletét. Járt minden egyes bolygón, a víz alatt, a levegőben, a porban, mindenhol! Na ugye, ez lehetetlen. Tehát nincs bizonyítva, hogy nincsenek idegenek.
Te még mindig valahol a középkorban jársz, ahol azt hitték, hogy minden a Föld körül forog. A Nap is a Föld körül kering, nem ám fordítva...
Elég durva lenne, ha a kövi. hsz-dbe azt írnád, hogy ez így is van. Akkor te vérbeli hívő lehetsz... És persze, mindenkit, aki nem hisz Istenben az ördögök szálltak meg, hát hogy felejthettem el... De természetesen a hívőket véletlenül sem szállnák meg, hogy ne higgyenek. Judit, miért nem látod be, hogy nincs igazad? Lásd be, kudarcot vallottál! Itt szinte mindenki ellened fordult, mert nem bírsz normális választ adni a kérdésre, mindig ugyanazzal jössz.
Nincs igazad, az elméletedben rengeteg lyuk van, amit nem lehet megmagyarázni, vagy ha meg is lehet nincs értelme. Pl. azok a kérdések, amikre nem voltál hajlandó válaszolni, azok a lyukak! Azokba nem tudod belemagyarázni Istent, tudod, hogy nincs igazad, de nem mered bevallani. Szerintem veled ugyanaz a helyzet, mind amit te írsz rólunk, hogy nem akarunk Istenben hinni. Veled ugyanaz a helyzet, szerintem tudod, hogy elég sok lyuk van az elméletedben, de nem mered bevallani, inkább elkerülöd a témát.
Most gondolom az fog jönni, hogy "be van bizonyítva", de nincs!!!
Filozófia előadáson a professzor logikai levezetést oktat. Előad egy példát:
- Hallotta már valaki Istent?
Néma csend.
- Látta már valaki Istent?
Ismét néma csend.
- Tapintotta már valaki Istent?
Megint néma csend. A professzor levonja a következtetést:
- Mivel senki nem hallotta, nem látta és nem tapintotta Istent, ezért logikusan nem is létezik!
Ekkor szót kér egy hallgató:
- Hallotta már valaki a professzor úr agyát?
Csend.
- Látta már valaki a professzor úr agyát?
Csend.
- Tapintotta már valaki a professzor úr agyát?
Ismét csak csend. Erre a diák:
- Akkor az előző logika szerint, a professzor agya nem létezik.
Butuska Jucuska!
"ezen érved alapján idegenek sincsenek, magadat cáfolgatod? Istennel meg lehet kapcsolatba lépni."
Kedveském, de az emberek nem mondják biztosra, hogy vannak idegenek. Láttál te olyan komoly tudományos műsort, írást, vagy akármit ahol azt mondták vannak? Te viszont már inkvizíció elé állítasz minket, mert nem fogadjuk el, hogy biztos hogy létezik isten...
"bírom mikor a hülyét játsszátok: a priori bizonyítva van!
amúgy meg ti h bizonyítjátok az evolúciót? sehogy."
Aranyom, milyen priori van bizonyítva? Már leírtam, hogy az élettelen meg az élő kapcsolata egyáltalán nem olyan távoli, mint ti gondoljátok. És azt is hogy egy részeredményből akarsz végeredményt hirdetni. Ma még nincs meg a rák elleni tökéletes gyógyszer. Nincs meg az aids gyógyszere. Akkor ne is keressük mert úgysem lesz?
Nehogy azt hidd, hogy minden tudós isten-ellenes, és azért nem vallják be hogy nem lehet. Mégegyszer hogy értsd: sehol sincs bizonyítva egy kísérlettel se hogy nem lehet. Az evolúció megint egy más dolog, de ez erre is igaz. Természetes kiválasztódás, szelekció, mutáció ahol a következő faj létrejöttét egy korábbi, kevésbé sikeres életforma eltűnése okozza. Nem csak úgy új fajok jönnek létre. Minden állítás kutatásokra van alapozva, és szinte minden megfigyelés az evolució tényét támasztja alá. De egy olyan eseményt, egy új faj létrejöttét ami évezredek évmilliók, alatt történik nem könnyű megfigyelni, kísérlettel bizonyítani. Bár voltak ilyenek, amikor baktériumokat vizsgáltak, több generáción át mert azok gyorsan szaporodnak. Aztán a sokadik mutáció után már olyanok jöttek létre amiknek a tulajdonságai már eléggé mások ahhoz hogy új fajnak lehessen nevezni. Olyanokra voltak képesek amire a kezdeti baktériumok nem. De nem vagyok szakértő a dologban. Az biztos hogy több minden támasztja alá, mint hogy valaki csak úgy létrehozott mindent. Ha valakit érdekel a dolog akkor olvasson, de ne úgy hogy mindent elutasít. Ahogy én sem teszem azt Istennel, ugyanis nem azt mondom, hogy nincs... csak hogy elég valószínűtlennek tűnik, míg a tudomány legalább próbál tenni érte hogy az eszünkkel felfogjunk valamit a világból. Mert abból főzünk, ami van! :)
"honnan tudod? te mondod meg?"
Drágám, ismerem az ilyet, mikor tudománnyal akarják bizonyítani isten létezését. Megpróbáltok komolynak tűnni, hitelesnek.
De csak abból morzsáztok amit a tudomány már összehozott, viszont elferdítitek a valóságot. És így akarjátok a tudományt cáfolni! Te is ezt teszed!
"hehhee "lehet" ez a bizonyítékod? ennyi? mondjuk nem csodálom: nemlétezőre nehéz bizit találni. :)"
Kicsikém, ez nem bizonyíték. Ez egy vicces feltevés volt.
Had kérdezzek valamit. Azt írtad lehet akkor még nem olyan állatok voltak. Aha. Tehát akkor isten azóta is teremtett állatokat? Mert én úgy tudom csak egy teremtés volt. De ha akkor nem olyan állatok voltak mint ma, hogy jöttek létre a maiak? Hm, hm :))) Látod magad se tudod mit beszélsz... :)
A Földön hány értelmes életforma van? Szám szerint.
Azt mondják több millió.
De még is csak egy olyan van amelyik toronymagasan intelligensebb a többinél.
Ha olyan kicsi az esély az élet kialakulásához hogy itt nálunk is több milliárd év kellett hozzá.(tudósok szerint)
Akkor hogyan lehet az hogy ez a bolygó csak úgy hemzseg az élettől?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!