Ha sokat álmodtam ufokról akkor találkoztam velük? De most nem a sokat gondolsz rájuk érdekelne.
Figyelt kérdés
2011. nov. 26. 23:18
41/50 anonim válasza:
Ufo"szakértő"! Igen,Noémi vagyok, és nem vagyok ki :D! Csak vicc ez a 808-as vagy ki,aki nem is magyar meg orvos is de nem is,meg otthon a sufniban műti ki az emberekből a beültetett "csipszeket"! Ja és ennek tetejében még ketrecben tenyészti is a kis szürke lényeket,vagy mi a t..kömet csinál! Na ez gázosabb,mint hogy nem tud írni! Ja és keveri a szavakat? Az melyik betegség is? :)
42/50 anonim válasza:
Az nem betegség hanem nyelvtan. A névelőt cseréli az igekötővel mert az angolba fordítva van.
44/50 anonim válasza:
A turisták nálunk is felcserélik a szavakat amikor kiadjuk a szobát. Beszélik a magyar nyelvet de mégis nem azt mondják hogy például hogy fáradt vagyok lefekszek aludni, hanem azt hogy lefekszek fáradt aludni vagyok. Szóval kicsit fura de rájuk hagyjuk sose kritizáljuk a beszédjüket mert illetlenség lenne.
45/50 A kérdező kommentje:
Szeretném megköszönni mindenkinek a kommentet.Tudom elég nagy bunkóság,hogy csak most teszem meg ezért mindenkitől elnézést kérek.Mégyegyszer köszönöm.
2011. dec. 1. 10:58
46/50 anonim válasza:
Hát elég fura külföldiek járnak hozzátok:D!
47/50 A kérdező kommentje:
Külföldiek?:)mire gondolsz?
2011. dec. 1. 16:29
48/50 anonim válasza:
Ja bocsi Kérdező! Az előtted írónak írtam :)!
50/50 anonim válasza:
Szia nekem volt egy időszak az életemben mikor rendszeres alvásparalízisben szenvedtem a legutolsó ilyen élményem olyan rémisztő és valósághűnek tűnt hogy fizikai tüneteket produkáltam közvetlenül utána és meg voltam róla győződve hogy amit átéltem az teljesen valóság volt. Egy felém magasodó sötétzöldes színű lènyt láttam ahogy vissza helyezett az àgyamba ennyire emlékszem aztàn kirohantam a szobából de annyira hogy bevertem a lábamat a küszöbbe és teljesen véres volt plusz remegtem a fèlelemtől és le voltam izzadva mint ha zuhany alól léptem volna elő tesómat is ugy megrémitettem szegényt mert oda szaladtak egyből és elkezdtem mondani hogy van valami a szobámban aztán visszakisert de nem találtunk semmit végül nos én ekkor voltam 21 de meg ma is kételkedem hogy alom lett volna teljesen más volt mint egy alom igazából a valósághoz közelebb állt és azóta se történt velem ilyen életem során.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!