Ha sokat álmodtam ufokról akkor találkoztam velük? De most nem a sokat gondolsz rájuk érdekelne.
Figyelt kérdés
2011. nov. 26. 23:18
31/50 404 válasza:
Kedves kérdező! Megnyugodhatsz mert ezek csak álmok. szerintem neked a tudatalattid próbál álmodban valamit megfejteni ami téged nagyon érdekel és szeretnéd megtudni az igazságot.
32/50 A kérdező kommentje:
Értem.
Szerinted 404 lehet róla szó hogy találkozzam egyel is.Talán megnyugtatóbb lenne a dolog.
2011. nov. 28. 02:44
33/50 404 válasza:
Miért kellene téged megnyugtatni? Talán ideges vagy? Nézd én egy viszonylag erős idegzetű erős fizikumú ember vagyok és életem első találkozásakor sokkot kaptam. Nem hiszem hogy meg nyugtatna a látvány.
34/50 A kérdező kommentje:
Nem vagyok ideges.Azért irtam ezt mert így éreztem ennyi.Általában azt hiszem így érez néha az ember.Meg akar győződni dolgokról még akkor is ha az éppen az ellenkezője a vártnak.
Elhiszem hogy nem éppen ˝hétköznapi˝amit láttál,de én mégis szeretnék találkozni eggyel.Tudom most hülyének nézel de ez van.Ha tudsz segíteni azt megköszönöm.
2011. nov. 28. 04:08
35/50 404 válasza:
Ha nem töltötted be még a 18 évet, nem tudok segíteni, mert akkor felelős vagyok érted. Ha elmúltál 18, akkor majd segíthetek, hisz akkor már minden amit teszel azt saját felelősségedre teszed. A szavaidból ítélve nem hiszel bennük. Ha javasolhatom, ne azért akard látni hogy higgy, mert attól sokkolóbb nincs, hanem higgy bennük és csak az után lásd, különben maradandó megrázkódtatás érhet. Először is fel kell készítened rá magad és tudomásul kell venned hogy léteznek. Ebben remekül segíthetnek a tárgyi bizonyítékok. A telepátia fontos, hogy tudj velük beszélgetni. Egyébként sokszor a szemed becsaphat. Nem mindig azt látod amit a szemed lát. A virágpor is piros, csak az emberi szem látja sárgának. Vannak testalakzat változtató és láthatatlanná váló lények is, így a szemed néha becsaphat. De ne menjünk ebbe bele mert csak jobban belezavarlak. Fontos hogy fel kell készülnöd először lelkileg és testileg mert az egész életedre hatással lesz az amit látnál. Senki nem hinne neked, mindenki őrültnek nézne és ez további traumát okoz. Én sok olyan embert ismerek akik abba bolondultak meg hogy senki nem hitt nekik. Engem már nem zavar ha nem hisznek nekem. Eleinte zavart, de már megértem ha valaki őrültnek néz, hisz ebben a világban mindenki őrült aki egy kicsit is másképp gondolkodik mint ami az elvárás.
36/50 anonim válasza:
Igaza van 404nek. Amikor engem meglátogattak a szobámban senki nem hitte el. Azt mondták ne nagyon hangoztassam mások előtt mert dilisnek hisznek majd. Idegesítő hogy senki nem hisz nekem de végül is én is megértem az embereket mert fordított esetben ha nekem mondanák én se hinném el. 404 igaz az hogy a laborodban 1 élő példány van?
37/50 anonim válasza:
404 ORVOS volt????????? De mért nem az már? És ha doki volt,mért nem tud helyesen írni???
38/50 anonim válasza:
Mert ő nem magyar. Muszáj belekötni mindenbe? Most miért kell bántani szegényt? Megnézném te pár év alatt mennyire tanulnál meg angolul írni hibátlanul. A magyar nyelv különben is a legnehezebb nyelv a világon és ahhoz képest jól tud.
40/50 anonim válasza:
Noémi vagy ki 404nek jó a helyesírása csak néha keveri a szavakat de ha nem magyar akkor érthető. Különben is mi a francot érdekel a helyesírás meg a magyar nyelvtan az UFO topikba? Inkább arról beszéljünk hogy a kérdező hova tűnt mert úgy néz ki elrabolták az UFO-k!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!