Ha sokat álmodtam ufokról akkor találkoztam velük? De most nem a sokat gondolsz rájuk érdekelne.
Figyelt kérdés
2011. nov. 26. 23:18
22/50 anonim válasza:
Van nagyon sok xd, de 404 okos volt, mert nem terjesztette a reptoidiótizmust és így hiteles maradt, nem mint Árpi és Tamás.
24/50 anonim válasza:
404 csak volt orvos. Már nem az mert elvették az engedélyét!
25/50 anonim válasza:
Itt írják h elvették az engedélyét mert megőrült: [link]
27/50 anonim válasza:
Apám keresitek? Nincs itthon a laborba ment megetetni az idegen lényt amit nem ölt meg az áram és életbe maradt. Mindig vasárnap megy megetetni. Na most biztos ezért is kapni fogok hogy elmondtam. Majd szólok neki hogy kerestétek.
28/50 anonim válasza:
És mivel eteti meg? Mit eszik a kis édes drágaság?
29/50 anonim válasza:
Bárcsak én is megetethetném! Egyem meg a zúzáját a kis jövevénynek édes lehet. Mit eszik?
30/50 anonim válasza:
Imádja a tyúk agyat kiszippantani a tyúk koponyájából az a kedvence, de szereti a tojást is nyersen kiszívni a héjából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!