Ki vagy mi ő? 404? :O
Figyelt kérdés
404 az mi vagy ki ő??2011. nov. 18. 14:42
11/26 anonim válasza:
Egy zakkant, de nem beszél világvégéről.
12/26 anonim válasza:
persze hogy ő teszi fel ezeket e kérdéseket :) egy önbizalomhiányos, unalmas életet élő egyén. itt éli ki magát mert a való életben egy senki.
13/26 A kérdező kommentje:
utolsó ezt hogy érted?
2011. nov. 18. 15:22
14/26 anonim válasza:
A kérdező nyilván 404 ellensége. de majd mi elvesszük a kedvét a szórakozástól :D
15/26 A kérdező kommentje:
én nem vagyok senkinek és semminek az ellensége, csak nem tudtam hogy ki vagy mi ezt a 404 és a retoid és én nem nagyon hiszek bennük csupán ennyi. Mert én isten hívő vagyok és isten fog értünk jönni és úgy lesz vége a világnak és addig még szörnyű dolgok fognak bekövetkezni az emberek miatt és nem az ufók vagy akár a reptoidok fogják elfoglalni a világot! csupán ennyi
2011. nov. 18. 15:25
16/26 anonim válasza:
Ha 404 lenne a kérdező, akkor ki lenne írva a kérdésnél fehér alapon, hogy 404, de ő nem rejti el a nevét. Másik opció: lehet van 20 nickje aztán proxy-val zülleszti a témát, bár tiszteletem neki, hogy nem táplál még 1 kamu világvégét.
17/26 anonim válasza:
Most csináltak vele interjút pár napja
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__2386..
18/26 anonim válasza:
bocs ezt akartam :D http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__2348..
19/26 anonim válasza:
Kérdező amúgy te tényleg nem ismered vagy csak tetteted magad?
20/26 A kérdező kommentje:
én tényleg nem tudom!!
lehet hogy hülye vagyok..de tényleg nem tudom..
2011. nov. 18. 18:50
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!