Ki vagy mi ő? 404? :O
nem 404 vagyok vagy mi...
én hiszek is meg nem is az "ufokban" és gondoltam hogy megnézem hogy milyen kérdések vannak itt. És most is láttam egy olyan kérdést hogy a 404 miért nem ír? meg hogy 404 vissza vonul vagy micsoda meg már többször láttam hogy a 404ról írnak de ki ez ,ez a 404? vagy ki ez?? mit csinál hogy ez olyan híres??
oké, igazából nem érdekel hogy 404 vagy-e. szóval...
404 az itteni írásai alapján egy elmebeteg, aki azt képzeli hogy idegenek látogatják(rendszeresen)és az univerzumban furikáztatják. ja, és persze azért van itt, hogy segítsen. hol máshol tudna segíteni, mint itt?:D
kb így képzelem el:
Igen, egy elmebeteg. De par hete, epp esznel lehetett, egy kis rovid idore, mert "beirt" hogy az egesz amit itt osszehordott az az o kitalacioja. Mintha nem tudtuk volna:)
Testfelépítése: Sportos testalkatú. Magassága 192cm, testsúlya 110kg. Haj színe sötét gesztenyebarna. Szeme sötét barna (szemfehérje színe piros). Bőr színe kreol.
ezek szerint a sportos testalkat fogalmával sincs rendben, vagy egész nap gyúr és szteroidokat zabál
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!