Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Lehetséges, hogy az ufonauták...

Lehetséges, hogy az ufonauták nem földönkívüliek, hanem dimenzió utazók?

Figyelt kérdés

CSAK KOMOLY VÁLASZOLOK íRJANAK, VICCELŐDŐK KíMÉLJENEK!

Tehát, hogy nem-e lehetséges, hogy igazából ők is a Földön élnek, csak nem itt, hanem egy másik, párhuzamos világban. Tehát mondjuk teszem azt, ott ők fejlődtek ki az ember (homo sapiens) helyett. Ez megmagyarázná a humanoid testalkatot.

2011. nov. 17. 09:51
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:

Judit34:

Megint itt tartunk, ahol régebb egy témában...

Tartom magam az akkori kijelentésemnél, ha emlékszel.

Akkor mondom a véleményem.

Biztos van rajtunk kívül is élet az univerzumban. Isten minek teremtett volna ekkora világot számunkra, minek ennyi csillag, ennyi galaxis, ennyi bolygó? Miért nem elég a Naprendszer? Ennél a kérdésemnél mindig félrebeszéltél...

A kérdésre visszatérve:

Van olyan 2012-es elmélet is (világvége), hogy nem világvége lesz, hanem dimenzióváltás. Ezt nem tudom honnan vették azok, akik terjesztik, de remélem igazuk lesz, mert kíváncsi vagyok milyen lehet.

Szerintem dimenziók között nem lehet utazni. Itt is ugyanaz a helyzet, mind az időutazásnál.

Mellesleg emberi ésszel ezt lehetetlen felfogni, ezt az egészet. Magát az életet. Az biztos, hogy pármillió év alatt rengeteget fejlődtünk, de szerintem ahhoz, hogy rájöjjünk, vagy csak sejtsük hogyan lehetne megvalósítani a dimenzióugrást, vagy térugrást ahhoz ez a fejlettség nem elég. Az biztos, hogy mi már nem fogunk megélni jelentősebb fejlődést.

2012. ápr. 13. 14:48
 42/51 anonim ***** válasza:

Isten nincsen nem volt és nem is lessz:):):)

Egyébként lehetségesnek tartom a dimenzió utazást

2012. júl. 17. 18:41
 43/51 anonim ***** válasza:
Nem lehetséges,mert,ha kettő párhuzamos világ(gondolom erre gondoltál)bár milyen módon érintkezik akkor azok megsemmisitik egymást.Szerintem!Ahozz hogy egyikből a másikba juss kapcsolatot kell létesitteni köztük.
2012. aug. 4. 12:43
 44/51 A kérdező kommentje:
43: Nyilván nem nézted a Sliderst.
2012. aug. 4. 12:54
 45/51 anonim ***** válasza:
Nem,nem néztem!Egy részt láttam belőle,de nem nagy szám!Én inkább Discovery-t nézek meg Spektrumot,ezekből még tanulni is lehet.
2012. aug. 4. 13:10
 46/51 anonim ***** válasza:
Azért, mert valamit nem lát az ember, az még létezhet, talán még ez a másik dimenzió is.
2012. aug. 5. 15:26
 47/51 Béla Őrangyal szekta ***** válasza:
Ki emlékszik még az Atlantiszi fényjárókra? :D
2013. szept. 25. 15:12
 48/51 anonim ***** válasza:

Szerintem a tér az idő és a dimenzió erősebben összefügg, mint gondolnánk :)

Egyrészt: A dimenzió a kérdésben ugyebár párhuzamos világokra utal, de ott a 4., 5., 6. dimenzió is, amit már hajlamosabbak keverni az idővel, és egyébként is.

Másrészt: Térhajtómű és féregjáratok :) Az elméletet ismerjük, miszerint a sok-sok fényévre lévő helyekről nem fénysebességgel utaznak ide évszázadokon át, hanem térhajtóművel, vagy féregjáratokkal... (mint amikor a papírlap két végét összehajtod, hogy összeérjen, és a hangya úgy mászik át a lap egyik éléről a másikra, lerövidítve ezzel a sík távolságát). Szóval.. szerintem mind a térben érkező űrlények, mind a párhuzamos világok utazói, mind a jövő bevándorlói logikusak lehetnek, sőt, én alapjáraton úgy gondolom, hogy az idegenek a fejlett technikájuk mellett spirituálisan is nagyon fejlettek! :)

2013. szept. 25. 15:25
 49/51 anonim ***** válasza:

Az időutazás nem a "kinyírom a nagymamit és akkor anyu, vagy apu és én sem születek meg" paradoxon miatt nem lehetséges. Egyszerűen azért nem lehetséges, mert a történéseknek van egy kiinduló állapotuk és egy végkifejletük. Ahhoz, hogy visszautazhassunk az időben, el kellene érnünk, hogy a világegyetemben minden folyamat visszaforduljon. El kellene érni, hogy a föld forgása, a nap körüli keringése visszafelé történjen, a naprendszerünk is fordított irányba keringjen a galaxisban, a galaxis is visszafelé forogjon és haladjon a világűrben, mi is visszafelé sétáljunk az utcán, az életünket is fordítva éljük le, és a többi. Mintha egy videoszalagot tekernénk vissza (idősebbek még emlékeznek a videokazettákra). De mindez nem lehetséges, mert az események csak egy irányba történnek meg. Ha az lehetséges lenne, hogy vesszük a térnek egy szeletét, elszigeteljük és elérjük, hogy ott visszafelé történjenek meg az események, akkor sem utaznánk vissza az időben, legfeljebb a buborékon belül mi visszafiatalodnánk, ha ugyan bele nem halnánk a bennünk visszafelé lejátszódó folyamatokba, a zsebünkben lévő kulcscsomóról eltűnne a rozsda, stb., de attól a buborékon kívül továbbra is előre haladna minden. Az időutazáshoz az egész világegyetemet vissza kellene pörgetni, de ez lehetetlen. Maximum lenyomata lehet a már megtörtént eseményeknek, talán egyszer ezeket láthatóvá lehet tenni, de visszautazni előző korokba lehetetlen.

Az alternatív univerzumok lényege meg az lenne, hogy minden egyes másodpercben másfelé ágazik el a valóságunk, létrehozva egy másik olyan valóságot, ahol egy apró mozzanat másképp történt. De ez a milliárdnyi univerzum hol tárolódna? Értelme sem lenne, hiszen akkor az újabb univerzum úgy születne, hogy abban a másodpercben, amikor leágazott rólunk, a miénkről készülne egy másolat, ami elméletben érdekes, de mi értelme lenne? Egyszóval a jövőből nem jöhettek. S mivel olyan párhuzamos univerzumok sem létezhetnek, amelyekben a miénkhez hasonlóan itt van a Föld, ezért másik világból sem jöhettek. A másik dimenzióból meg pláne nem, mert a dimenzió méretet, kiterjedést, valaminek a mérhető jellemzőjét jelenti. Valamit, amit mérni tudunk egy létező tárgyon. Ezért lehet több dimenziós szubatomi szinten egy részecske, mert a szokásos 3 + időn kívül lehetnek még mérhető jellemzői. De ha a fizikusok több dimenzióról beszélnek, az nem jelenti azt, hogy arra gondolnak, hogy egy másik világ létezik mellettünk, ezt így a köztudatba a scifi írók ültették el, hibásan. Egyszóval nem jöhettek más dimenziókból.

Tételezzük fel, hogy valóban itt vannak, a már mindenki által ismert külsejű és nevű, számunkra idegen lények, akiket a köznyelv csak szürkékként emleget. Annak is sok oka lehet, hogy miért pont olyanok, amilyenek. Lehet, hogy az eredeti idegenek nem humanoidok, de létrehoztak egy humanoid fajt, amely képes a mi környezetünkben is életben maradni és elvégezni a rájuk kiszabott feladatokat. De az is lehet, hogy egy faj technológiai társadalmat építsen, humanoid formára van szükség. A helyváltoztatásra 2 lábra van szükség. A kevesebb problémákat okoz, a több meg felesleges és mint tudjuk, a természet spórolós. A kezekkel is ugyanígy lehetne okoskodni. Fejből, központi idegrendszerből is elég egy. Az optikai érzékelésért felelős szerveknek közel kell lenniük a központi idegrendszerhez, mert így jutnak el a leggyorsabban az információk, ráadásul egy elég vastag idegköteg megy a szemből az agyba. Lehetne egy faj agya a hasában is. De akkor oda kellene, hogy kerüljenek a szemek, a közelbe, ez így alakulna ki idővel. Mert aki csak késve érzékeli a támadást, vagy az élelmet, az elpusztulna, elkapnák a ragadozók, vagy nem tudna élelmet fogni. A fő érzékszerveknek a lehető legmagasabban kell helyet foglalniuk, méghozzá egy olyan testrészen, amely elég mozgékony, szinte körbeforgatható, mint a fej a nyakon. Egyszóval a legtöbb faj ide lyukad ki, ilyen lesz a felépítésük.

2013. szept. 25. 17:48
 50/51 anonim ***** válasza:
Nem lehetséges a párhuzamos világokba is ember féleségek élnek.
2013. szept. 26. 18:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!