Lehetséges, hogy az ufonauták nem földönkívüliek, hanem dimenzió utazók?
CSAK KOMOLY VÁLASZOLOK íRJANAK, VICCELŐDŐK KíMÉLJENEK!
Tehát, hogy nem-e lehetséges, hogy igazából ők is a Földön élnek, csak nem itt, hanem egy másik, párhuzamos világban. Tehát mondjuk teszem azt, ott ők fejlődtek ki az ember (homo sapiens) helyett. Ez megmagyarázná a humanoid testalkatot.
# 9: Passz. Talán a Slidersre gondolsz? Bár abban nem épp ez volt a jövetelük oka. :)
Én amúgy nem igazán hiszek az időutazás megvalósításában, épp ezért vetettem fel inkább a párhuzamos világ elméletet.
nem Sliders:)
ez a következménye a jövőbeli bevándorlásnak:
Lehetséges, van egy vid is csak nem találom youtube-on. Annyi van rajta, hogy a riporter csaj mögött megjelenik egy enyhén arra a Slener Man(sok karú, lábú? humanoid vékony testtel) nevű lényre hasonlító dolog majd eltűnik.
Nem párhuzamos világban élnek, ha léteznek, hanem párhuzamos térdimenzióban.
A földönkívüli élet meg nem tud eljutni hozzánk és szerintem nem is akar......
mindkettő lehetséges, de akkor már nem ufonauta, ha másik "dimcsiből" jött. minden esetre én egyik fajta elmélettel sem akarok személyesen találkozni. ha lehet, engem ne vigyenek semmilyen űrhajóba meg "dimcsikbe".
persze, a kérdező elmélete szerintem valószínűbb, mert a szellemvilág is egy másik dimenzió(ennek létezésében pedig kétségbevonhatatlan a hitem.-sajnos.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!