Lehetséges, hogy az ufonauták nem földönkívüliek, hanem dimenzió utazók?
CSAK KOMOLY VÁLASZOLOK íRJANAK, VICCELŐDŐK KíMÉLJENEK!
Tehát, hogy nem-e lehetséges, hogy igazából ők is a Földön élnek, csak nem itt, hanem egy másik, párhuzamos világban. Tehát mondjuk teszem azt, ott ők fejlődtek ki az ember (homo sapiens) helyett. Ez megmagyarázná a humanoid testalkatot.
Most nincs kedvem guglizni, meg mindenféle írásokat olvasgatni.
Sokat beszélnek mostanában dimenzióváltásról, sok dimenzióról, multiverzumról. Nem értem. Az általunk eddig látott világ 3 dimenziós (szélesség, hosszúság, magasság). A térnek hol lehet pl. a 4. dimenziója. Nem kötekedni akarok, érdekel is a téma, csak nem igazán értem.
UFOnauták mindenre képesek. Éppen a minap úgy sütött meg egy lángost, hogy csak rágondoltam. Gondoltam magamban, hogy ilyen szomszéd mellett lakni az igazán jó.
Máskor meg semmiből benzint csinál, és engem nem érint a növekedő üzemanyag árak, én csak szólok szomszédnak és máris benzinkutat nyitok.
Harmadszor csak egy gond van velük, csak akkor találkozok velük, amikor elakarnak lopni kísérletezni, no aztán akkor van az eb baj, sok dns-em bánja a dolgot.
Véleményük szerint nem szabad szürkéken kísérletezni, ezért emberen teszik, a kis sumákok.
Végre nem egy reptoidos kérdés! :)
Ez egy létező hipotézis, amit sem cáfolni, sem megerősíteni nem tud senki, hogy az időutazás segítségével esetleg többmillió évvel későbbi jövőből mintegy "visszaugranak" azok a lények, akiknek mi vagyunk az ősei körülnézni.
Mint ahogy elképzelhetjük, hogyha ma, a XXI. században létrehoznánk egy megoldási rendszert az időutazásra és páran visszamennénk mondjuk a honfoglalás idejébe, akkor az akkori emberek magukhoz hasonló embernek látnának minket, de meg lennének lepődve a ruhánkon, hajviseletünkön, mozgásunkon, stílusunkon.
Ha meg a neandervölgyi korába mennénk vissza, na az már igazi riadalmat keltene.
Így hát, ha valóban valaki észlel nagyon emberszerű, de kissé futurisztikus megjelenésű lényeket, az elvben lehet a jövő embere is éppen időutazás közben.
Ha már párhuzamos világok létezhetnek, akkor időutazás miért nem lehet?
Olvastam olyan történeteket, amelyekben arról volt szó, hogy emberek egyszer csak eltűntek és azóta sem látták őket, vagy később valahol felbukkantak. Lehet átléptek valamilyen módon egy másik dimenzióba vagy utaztak az időben.
Az időutazás lehetetlen, mert már avval paradoxon jönne létre, hogy valaki visszamegy, és megpróbál megváltoztatni valamit.
Ellenben a párhuzamos világok esetében az idő ugyanúgy telik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!