A Loltoidok miért pont a földön élnek velünk elrejtőzve?
Figyelt kérdés
Mert érdekes módon sokan erről beszélnek, de valami tetoválás féle van a kezükön, vagy nem tudom mi az, de érdekesen néz ki. Nem teljesen tudták leutánozni az embereket, ezért csak a látható testrészeket tudták rendesen másolni, úgyhogy figyeljetek oda szerintem, hogy kivel bújtok ágyba. Én is ma hallottam róla először.2011. okt. 24. 19:09
11/15 anonim válasza:
A csillámfaszlámák sokkal jobban álcázkodnak, eddig csak egy hiteles film készült róluk, de való életben még senki sem látta őket!
12/15 anonim válasza:
LOL!
Loltroidok?????A reptoid sok volt de ez már télleg durva...
13/15 anonim válasza:
Atyaúristen! Lehet,hogy ezek a loltoidok engem elraboltak,vagy én is ez vagyok,mert van a hasamon 3 jel tetoválva...Jó na nem a kezemen,de van rám tetoválva így tuti én is közéjük tartozom,szóval aki azt írta jól gondoljuk meg kivel bújunk ágyban,neki azt üzenem és mindenki másnak is,hogy velem vigyázzatok,mert még én sem tudom,mi rejtőzik bennem :D!
14/15 anonim válasza:
Sorry! Egy másik bugyuta kérdésnél volt ez a gondoljuk meg ,kivel bújunk ágyba sztori! De mindegy,tényleg gondoljuk meg,márcsak az egészségünk érdekében is :)!
15/15 anonim válasza:
"A csillámfaszlámák sokkal jobban álcázkodnak, eddig csak egy hiteles film készült róluk, de való életben még senki sem látta őket!"
En egyszer majdnem lattam,de az se az volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!