Van élet a földön kívül?
"az univerzum akkora hogy biztos van földönkívüli élet"
nos minek ennyire előre rohanni: D
a Jupiter egyik holdja az Európa nos a felszínén -160 fok van nagy valószínűséggel ott nincs élet viszont hogy ha mélyebbre megyünk... az ár apály mozgás egyszerűen annyira erős ott hogy a felszín alatt komoly vulkáni tevékenység van
és mivel a hold 100%-át jég fedi ezért alatta víz van ha ez a jégréteg száz kilométeres nagyságrendben van (ami a repedések gyűrődések úgymond ráncok miatt úgy tűnik) akkor a napfény a felszín alá juthat fotoszintézist eredményezve így az élet több feltétele biztosítva van
az most másik kérdés hogy te intelligens életre gondolsz mondhatni mint mi emberek vagy éppenséggel olyan élőlényekre mint a mi háziállataink vagy csak egyszerű gombákra sejtekre..
én leginkább Stephen Hawking válaszát értékelem a legjobban
szerinte a nagy hatalmas világegyetemben igenis létezett komoly civilizáció értelmes inteligens "űrlények"
viszont az evolúció és a ragadozó életforma arra sarkalja a lényünket hogy minél több területre és hatalomra tegyen szert (nem csak emberekről van szó gondolj egy farkasra..)
és amikor elkezdik felfedezni a nagy ismeretlent még jóval előtte a hatalmas energiákat felfedezvén saját végzetüket okozzák
mindenesetre ha a távoli űrből jön felénk egy földönkívüli olyan tudással bántani nem fogják ezt a rakat szemét halmazt amit emberiségnek nevezünk de remélem az elsők között elvisznek mert abból lehet igazán MEGÉRTENI a kérdésed..
Simán lehet, hiszen nagyon nagy rá az esély. De túlzásnak tartok minden kinyilatkoztatást. Azt is, hogy:
"Földön kívüli élet létezik és pont. Ezt csak a vallási fanatikusok nem fogadják el, meg a nagyon konzervatívok.
(A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:07)"
meg azt is, hogy sokan kizártnak tartják.
Én hiszek a földön kívüli élet létezésének a lehetőségében. De az még nekem nagyon kevés, és nem bizonyíték, hogy egyesek teleírják a gyk-t plejádokkal meg reptiliánokkal. Na az efféle balfék hülyegyerekers agyalgások járatják le ezt az egyébként nagyon érdekes és izgalmas témát.
Én voltam a "földönkívüli élet létezik és pont."-os ember.
Lehet, hogy kicsit eltúloztam, de igazam is van. Meg már ideges voltam, a sok krixkrax-os meg reptiliános hülyegyerekek miatt, akik egy nagyon fontos és elgondolkoztató témát ennyire elhülyítenek. Az emberek meg fogják a fejüket, hogy miért nem hisznek a földön kívüli életben.
Egy dolog amire szeretnék kitérni: a földön kívüli élet alatt ti a növényeket is értitek? Mert a növények is élőlények! Csak kérdeztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!