Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Van élet a földön kívül?

Van élet a földön kívül?

Figyelt kérdés
szerintem akkor a világegyetem hogy szinte biztos hogy valahol van rajtunk kívül máshol is élet
2011. jún. 20. 21:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
17%

(azért megpróbálom, de nem tudom van-e értelme...)

Szóval. Az érv, hogy "A világegyetem olyan nagy, hogy biztos van valahol még élet" HIBÁS! Értitek? Érveléstechnikailag és logikailag is HIBÁS!!

Mi köze van a nagyságnak az élethez? Semmi. Ez pusztán statisztika, megnéztétek a Föld és közvetlen környezetében az élet eloszlását (vagy sűrűségfüggvényét, nemtom), és azt kiterjesztettétek az egész rohadtnagy unvierzumra. És azt állítjátok, hogy biztos. Márpedig pusztán statisztikára támaszkodva NEM LEHET biztos dolgokat kijelenteni. Avagy 0 és 1 valószínűségűeket. A 0 a lehetetlen, az 1 a biztos. Ezen érv alapján maximum valószínűsíteni lehet. Bizakodással tekinteni, hogy létezik. De nem kijelenteni, hogy pedig de.

Biztos tényeket csakis megfigyeléssel lehet meghatározni, és amíg nem figyelünk meg egyértelműen idegen eredetű életet, addig nem jelenthetjük ki, hogy van. Sőt, még az sem egyértelmű, hogy mi az, hogy "idegen" és mi az, hogy "élet". A téma sokkal mélyebb, mint ahogy gondoljátok, és sajnos a gyikes válaszolók (meg úgy az átlagemberek) ~99,95%-a nem áll elég magas szellemi színvonalon, hogy ezt felfogja. Így hát marad nekik a kontárkodás.

(Most a mindenféle szürke, reptoid meg miatököm-sztorikról nincs szó, azt én innen nem tudom megállapítani, hogy igazak-e. Most csak arról a bizonyos érvről szóltam)

Nekem az a mondás tetszik, hogy: "Vagy egyedül vagyunk az univerzumban, vagy nem. Mindkét verzió félelmetes."

2011. jún. 21. 13:02
 12/17 404 ***** válasza:
100%
:)
2011. jún. 21. 23:39
 13/17 anonim válasza:

igen végülis ez igaz statisztikailag a mi létezésünk is lehetetlen nagyon sok feltételnek rendbe kell lennie egy szűk skálán

esetleg másik galaxis?

nos az androméda kb 2,5 millió fényévnyire van tőlünk és igen ha felnézünk az égre a múltba tekintünk hiszen a régi régi idők fényei még csak most érnek el hozzánk

egyszerűen még annyira buták vagyunk ehhez a témához hogy tényleg nem lehet semmit biztosra mondani csak találgatni aminek persze semmi értelme sincsen

főleg ha egy felsőbb isteni hatalomról beszélünk

az ősrobbanást kutató tudósok nagyrésze vallásos hiszen a teljes semmiből (amit akárhogy akarsz nem fogsz tudni felfogni hisz itt nem Űrröl beszélünk se tér se idő) lett ennyi minden ha eljutnak ide úgy fognak minket nézegetni mint mi a hangyákat távolról egy nagy katyvasz közelebbről rendezett viszont az értelem kicsit lemaradt

igazából a kérdés hibás mert te tényleg igen nem válaszokat vársz és itt maximum spekulációról egyszerű tényekről vagy saját véleményről beszélhetünk

mindenesetre egy nagyon önző dolog azt állítani hogy mi vagyunk a egyetlen és legnagyobb faj a világegyetemben

..nos még azt is hogy mi vagyunk a föld urai

2011. jún. 22. 15:12
 14/17 anonim válasza:

Igenis, van élet a földön kívül!!

Istennek 100 teremtménye van, 100.az ember, tehát még 99 teremtmény van és nem csak itt a földön, bizonyíték rá az ufók időnkénti megjelenése.Akik senkit sem bántanak, hisz sokkal értelmesebbek mint az ember.Bárcsak velük együtt úgy utazhatnánk az ufóban, mint ők és mi is megnézhetnénk, hogy hol laknak.De mire odamennél egy ufóhoz, már el is tűnik, olyan fejlett technikájuk van!

2011. jún. 23. 22:41
 15/17 Fémfaház ***** válasza:
Márpedig én azzal érvelek, hogy olyan felfoghatatlanul hatalmas az univerzum, hogy ha csak mi tudnánk kihasználni a lehetőségeit, óriási térpazarlás lenne.
2011. jún. 24. 01:10
 16/17 anonim ***** válasza:

"Igenis, van élet a földön kívül!!

Istennek 100 teremtménye van, 100.az ember, tehát még 99 teremtmény van és nem csak itt a földön, bizonyíték rá az ufók időnkénti megjelenése.Akik senkit sem bántanak, hisz sokkal értelmesebbek mint az ember.Bárcsak velük együtt úgy utazhatnánk az ufóban, mint ők és mi is megnézhetnénk, hogy hol laknak.De mire odamennél egy ufóhoz, már el is tűnik, olyan fejlett technikájuk van!"

1. Nem tudom, hogy ezt a töménytelen hülyeséget honnan vetted, mert még egyetlen egy vallásos ember szájából nem hallottam. Mi az, hogy száz? A mi galaxisunkban akár több millió civilizáció létezhet (mondom létezhet, nem létezik).

2. Melyik istenre gondolsz? Mert a több tízezer közül én nem tudok rájönni.

2011. jún. 24. 10:09
 17/17 anonim válasza:
100% hogy van, hülye aki ezt ellenzi
2011. jún. 26. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!