Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mióta vannak a földön jelen...

Mióta vannak a földön jelen más létformák?

2011. okt. 16. 23:02
 1/10 anonim ***** válasza:
A Reptoidek a Föld őslakói. A többi csak később érkezett, minket az Annuakik génjavítottak fel aztán leléptek, de 2012-ben jönnek a Reptoidekkel és a Plejádokkal.
2011. okt. 16. 23:27
 2/10 x) ***** válasza:
A kedves első válaszoló válasza mutatja meg, hogy 1 hónap alatt mennyi mindent sikerült összeökörködnünk meg pletykálkodnunk :D sajnálom ha valakinek ezzel újat mondtam.
2011. okt. 16. 23:44
 3/10 anonim ***** válasza:

Kíváncsiak vagytok 404, meg a Reptoidokra ? Hát tessék így néznek ki és már jelen is vannak a táradalmunkban.

1:55-nél megláthatjátok magát 404-et, kiderűl, hogy nem igazán emberi alak. Kíváncsi vagyok a szkeptikusokra is, de tudom hogy őket aztán végképp semmi sem győzi meg. http://www.youtube.com/watch?v=VYNexP8M_SA

2011. okt. 16. 23:58
 4/10 anonim ***** válasza:
Hát én már vagy 25 éve itt vagyok...
2011. okt. 17. 03:19
 5/10 anonim ***** válasza:
Nincsenek.
2011. okt. 17. 09:32
 6/10 anonim ***** válasza:
Sokkal régebben vannak jelen más létformák, mint az ember. Először ugye a bacik, aztán a különféle halak, gyíkok, dinoszauruszok, patkányok stb. Ha arra gondolsz, hogy földönkívüli életformák, akkor el kell keserítselek. Jelenlegi tudásunk szerint a földön ilyenek nincsenek. A reptoidok pedig a fikció szüleményei.
2011. okt. 17. 10:19
 7/10 A kérdező kommentje:
NEM NEM NEM a reptoizé igenis VAN VAN VAN!!! gYÍKKembeeeer!!!!
2011. okt. 17. 13:40
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem tudjátok megjegyezni,hogy a Föld nagybetű?
2011. okt. 17. 13:54
 9/10 anonim ***** válasza:
Hányszor is jósoltak világvégét,inváziót? Ééééés egyik sem jött be! Most fogadásokat mernék kötni /és nagyot kaszálnék/a sok agybeteggel,akik azon paráznak,hogy 2012-ben vége lesz a világnak,meg jönnek a "gyíkemberek" és társaik!2012-ben sem lesz semmi,ahogy 2000-ben sem volt.Parasztvakítás az egész,hogy a nép ne az ország szar helyzetével foglalkozzon,hanem várja a "kis zöld emberkéket"! Várom a téteket :D!
2011. okt. 17. 18:02
 10/10 anonim ***** válasza:
Hallod minek kérded meg ha te úgyis eldöntötted magadban ?? az oldal nem erre való ha nem vennéd észre
2011. okt. 18. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!