Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Van ufós sztoritok az elmúlt...

GusztixD kérdése:

Van ufós sztoritok az elmúlt 2 hónapba?

Figyelt kérdés
Elég furcsa dolgok történtek mostanába kíváncsi vagyok történt e veletek valami:D
2011. okt. 11. 17:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Érdekes.

Először azt hittem vagont rendeznek..

Nincs arra tehervasút pályaudvar vagy ilyesmi? Esetleg plussz egy tó??

Vagy a liftaknába csapkodhatja még a huzat a szerelvényeket. Én a Szolnoki 24 emeletesbe csinálom majd össze magam ha villámlik és szél van. Embertelen félelmetes hangok jönnek az aknából. Ez semmi ahoz képes. Kb az olyan mintha a démonok tépnék fel a földet és rohannának fel az aknákból.(akocalipikus) Egyszer felveszem.. Szerintem ez is ilyesmi lehet.

Ha nem akkor tévedtem..

2011. okt. 16. 13:07
 12/16 anonim ***** válasza:
Most nincs, de régen volt.
2011. okt. 19. 15:53
 13/16 anonim ***** válasza:
ezen mit kell nézni? a videón? mi olyan különös rajta nem értem?!
2011. okt. 19. 21:35
 14/16 loliboli válasza:
Nekem van ufos sztorim.Eleg erdekes volt.Mentünk a länyommal kocsival Paderborn-ba.Nemetorszag eszek nyugati resze.Es felneztünk a holdra( este 8 lehetett),es a Hold elött egy masik bolygo rajzolodott ki,eleg fura volt,de nem foglalkoztunk meg vele.Leparkoltunk a baratnöm haza elött,es amikor kiszalltunk,hirtelen egy nagy feny ment el elöttünk az egen,de nagyon erös fenye volt.Felneztünk,es akkor lättuk,hogy legaläbb 8 ufo volt az egen.Teljesen lehetett lätni öket,nem voltak tul messze,es volt amelyik eleg gyorsan ment,meg volt hogy majdnem össze is ütköztek,de megsem,es volt amelyik hatrafele ment.K. 5 percig lehetett öket lätni,aztan elmentek.Szepek voltak.
2011. okt. 20. 10:08
 15/16 A kérdező kommentje:
hát igen én is láttam ilyesmit csak a hegy mögül szálltak fel ilyen vörös kis gömbök aztán eltűntek és a terasz oldalon jöttek elő elég furcsa volt az is de az nem most volt már kb 4hónapja
2011. okt. 20. 10:27
 16/16 loliboli válasza:
En arra is gondoltam,hogy azert ilyen gyakoriak mostanaban,mert talan mar ember altal keszitett ürhajokat lättunk.
2011. okt. 20. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!