Hogy deríthetem ki biztosra hogy nem vagyok reptoid?
Figyelt kérdés
Tegnap furcsa álmom volt, mert ilyen csápjaim voltak benne és szerintem elléggé reptoidosan néztem ki.
Miből tudhatnám meg h tényleg az vagyok h az anyámat ők termékenyítették meg és álcázva vagyok lehetséges?
2011. okt. 8. 22:49
21/28 anonim válasza:
Kóstolj meg valakit -mondjuk a szomszédodat, ha nem ízlik, akkor nem vagy gyík.
22/28 anonim válasza:
Büszke vagyok magamra, hogy egy igazi, született reptoiddal tarsalgok!
1.o./4-6.
23/28 anonim válasza:
24/28 anonim válasza:
A reptoidoknak nincsenek csápjaik és ilyen fogyatékosan mozognak, de nagyon erősek: http://www.youtube.com/watch?v=4SK0cUNMnMM
25/28 kris.king válasza:
"Hogy deríthetem ki biztosra hogy nem vagyok reptoid?"
Nem kell semmit kiderítened megmondom neked az vagy.
26/28 mustafa33 válasza:
A reptoidok farka pikkelyes. Ha a tied is, akkor az vagy.
27/28 mustafa33 válasza:
Ja, és nem álcázva vagy lehetséges, hanem álca nélkül vagy lehetetlen.
28/28 anonim válasza:
Az ősmagyarok a japánokéval egyetemben a kis szűrkéktől származnak. Nekünk mád a DNS csavarodásunk, ezt kimutatták. Az hogy Reptoid vagy-e azt az elméd alakváltozásért felelős receptorai tudnák megmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!