Hogy deríthetem ki biztosra hogy nem vagyok reptoid?
Figyelt kérdés
Tegnap furcsa álmom volt, mert ilyen csápjaim voltak benne és szerintem elléggé reptoidosan néztem ki.
Miből tudhatnám meg h tényleg az vagyok h az anyámat ők termékenyítették meg és álcázva vagyok lehetséges?
2011. okt. 8. 22:49
11/28 /Anita_'94/ válasza:
Ezt nagyon egyszerűen megállapíthatod, ha elég ügyes és hajlékony vagy, akár magadnak is. Az emberi testet öltött reptoidoknak ugyanis van három ovális, csontszerű kinővés a gerincoszlopuk belső oldalán, a medencecsont felett kb 10-12 cm-re, enyhén baloldalt. Ez könnyen kitapintható belülről, ha a végbélnyíláson keresztűl közelíted meg az ujjaddal. Ehez kb könyékig kell behatolni és a jobb kezed mutatóujjával bal oldal felé keresni. Amennyiben nem érzékelsz ilyet, nagy valószínüség szerint nem vagy reptoid. Bár az is megeshet, hogy nem jól csináltad és mégis ott vannak a gumók, csak nem vetted észre. De ne add fel könnyen, lehet, hogy többször kell próbálkozz...
12/28 A kérdező kommentje:
Próbáltam behatolni de csak az egyik ujjammal sikerült és fájt lehet h ez is azért van h ne deríthessem ki h ki is vagyok valójában.
2011. okt. 9. 11:31
13/28 A kérdező kommentje:
kipróbáltam az ugrálósat is de itt a szobámban nem tudtam utánna teljesen körbe körbe rohangálni hanem inkább olyan négyzetesen lehet h ez volt a baj.
2011. okt. 9. 11:33
14/28 A kérdező kommentje:
anyu azt mondta h ne zaklassam ilyen butaságokkal de lehet h csak titkolja vagy nem is tud róla?
2011. okt. 9. 11:35
15/28 Joyce válasza:
Ùram atyàm, te nagyon sötèt vagy,nem is tudom szavakba önteni , hogy mennyire, az nem elèg ,hogy a seggedbe nyùlkàsz,meg ugràsz,hogy kiderìtsd reptoid e vagy,de mèg basszus,szegèny anyàdat is ezzel nyùzod,hogy nem e egy földönkìvüli az apàd? Ezek alapjàn màr rà is lehet jönni hogy ember vagy ,kb 80-as IQ-val,A hülyesègnek is van hatàra................neked meg biztos van ùtleveled...
16/28 x) válasza:
Joyce: remélem neked is leesett azért hogy a kérdező csak poénkodni meg feltűnősködni próbált ezzel a kérdéssel :)
17/28 A kérdező kommentje:
Előző kettő ti csak irigykedtek, hogy nem lehettek reptoidok, és féltek mer 2012-ben leigázunk titeket és akkor majd én fogok nevetni!
2011. okt. 9. 14:30
18/28 Joyce válasza:
Èn komolyan vettem :D nem egy ember àllìtja hogy reptoid, :D vagy hogy valòszìnü hogy az.... àm, mièrt csak magyarorszàgon terjed a reptoid làz? Pont mint a fila tàska...
19/28 x) válasza:
Hát kb... nekem nem is szóltok hogy lehet kapni a Tescoban Reptoid pontot? :D
20/28 A kérdező kommentje:
Én elmondom neked, mert az ősmagyarok a reptoidok leszármazottjai de már betelepült ide nagyon sok népcsoport és mi is elmentünk sokan de még mindig itt élünk a legtöbben és mi vagyunk alkalmasok arra h megtermékenyítsenek minket és pl én is így letttem, mostmár mindent tisztán látok.
2011. okt. 9. 14:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!