Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Hogy deríthetem ki biztosra...

Hogy deríthetem ki biztosra hogy nem vagyok reptoid?

Figyelt kérdés

Tegnap furcsa álmom volt, mert ilyen csápjaim voltak benne és szerintem elléggé reptoidosan néztem ki.

Miből tudhatnám meg h tényleg az vagyok h az anyámat ők termékenyítették meg és álcázva vagyok lehetséges?

2011. okt. 8. 22:49
1 2 3
 11/28 /Anita_'94/ ***** válasza:
Ezt nagyon egyszerűen megállapíthatod, ha elég ügyes és hajlékony vagy, akár magadnak is. Az emberi testet öltött reptoidoknak ugyanis van három ovális, csontszerű kinővés a gerincoszlopuk belső oldalán, a medencecsont felett kb 10-12 cm-re, enyhén baloldalt. Ez könnyen kitapintható belülről, ha a végbélnyíláson keresztűl közelíted meg az ujjaddal. Ehez kb könyékig kell behatolni és a jobb kezed mutatóujjával bal oldal felé keresni. Amennyiben nem érzékelsz ilyet, nagy valószínüség szerint nem vagy reptoid. Bár az is megeshet, hogy nem jól csináltad és mégis ott vannak a gumók, csak nem vetted észre. De ne add fel könnyen, lehet, hogy többször kell próbálkozz...
2011. okt. 9. 10:34
 12/28 A kérdező kommentje:
Próbáltam behatolni de csak az egyik ujjammal sikerült és fájt lehet h ez is azért van h ne deríthessem ki h ki is vagyok valójában.
2011. okt. 9. 11:31
 13/28 A kérdező kommentje:
kipróbáltam az ugrálósat is de itt a szobámban nem tudtam utánna teljesen körbe körbe rohangálni hanem inkább olyan négyzetesen lehet h ez volt a baj.
2011. okt. 9. 11:33
 14/28 A kérdező kommentje:
anyu azt mondta h ne zaklassam ilyen butaságokkal de lehet h csak titkolja vagy nem is tud róla?
2011. okt. 9. 11:35
 15/28 Joyce válasza:
Ùram atyàm, te nagyon sötèt vagy,nem is tudom szavakba önteni , hogy mennyire, az nem elèg ,hogy a seggedbe nyùlkàsz,meg ugràsz,hogy kiderìtsd reptoid e vagy,de mèg basszus,szegèny anyàdat is ezzel nyùzod,hogy nem e egy földönkìvüli az apàd? Ezek alapjàn màr rà is lehet jönni hogy ember vagy ,kb 80-as IQ-val,A hülyesègnek is van hatàra................neked meg biztos van ùtleveled...
2011. okt. 9. 14:06
 16/28 x) ***** válasza:
Joyce: remélem neked is leesett azért hogy a kérdező csak poénkodni meg feltűnősködni próbált ezzel a kérdéssel :)
2011. okt. 9. 14:08
 17/28 A kérdező kommentje:
Előző kettő ti csak irigykedtek, hogy nem lehettek reptoidok, és féltek mer 2012-ben leigázunk titeket és akkor majd én fogok nevetni!
2011. okt. 9. 14:30
 18/28 Joyce válasza:
Èn komolyan vettem :D nem egy ember àllìtja hogy reptoid, :D vagy hogy valòszìnü hogy az.... àm, mièrt csak magyarorszàgon terjed a reptoid làz? Pont mint a fila tàska...
2011. okt. 9. 14:40
 19/28 x) ***** válasza:
Hát kb... nekem nem is szóltok hogy lehet kapni a Tescoban Reptoid pontot? :D
2011. okt. 9. 14:49
 20/28 A kérdező kommentje:
Én elmondom neked, mert az ősmagyarok a reptoidok leszármazottjai de már betelepült ide nagyon sok népcsoport és mi is elmentünk sokan de még mindig itt élünk a legtöbben és mi vagyunk alkalmasok arra h megtermékenyítsenek minket és pl én is így letttem, mostmár mindent tisztán látok.
2011. okt. 9. 14:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!