Hogy deríthetem ki biztosra hogy nem vagyok reptoid?
Tegnap furcsa álmom volt, mert ilyen csápjaim voltak benne és szerintem elléggé reptoidosan néztem ki.
Miből tudhatnám meg h tényleg az vagyok h az anyámat ők termékenyítették meg és álcázva vagyok lehetséges?
Ha reptoid lennél valóban tudnál róla.
De ha mégsem akkor itt egy bármikor könnyen elvégezhető teszt: ugrálj fél lábon 3 percig aztán szaladgálj körbe-körbe kiabálva hogy "reptilián, reptilián" aztán önts magadra egy kis vizet és vakargasd a fejedet ott ahol elvileg a csápodnak kéne lennie. Ha ez megvan akkor nézz a tükörbe. Ha nem látsz semmi rendelleneset akkor szinte biztos hogy nem vagy reptoid. Ha azonban csápod / pikkelyeid / farkad kezd nőni akkor az komoly aggodalomra ad okot.
Genvizsgalat kimutatja, de meg egy ötlet: Kerdezd meg anyadtol! Ha elsöre a fejehez kap, gyanakodhatsz, mert eszebe juthatott valami... :))
(vagy esetleg apadtol? :D)
Legszi ird meg majd, ha reptoid vagy! Csak azert irtam meg egyszer, hogy eldicsekedhessem, hogy van egy reptoid ismerösöm!
Egyébként a Reptoidek ténleg tudnak alakváltozni. Vannak olyanok főleg a hibridek, akik nem is tudják hogy Reptoidek, de a gyerekük már nem lesz alakváltozó.
Legjobb módszer próbálkozz az elméd erejével új alakot váltani
A Rossmannba lehet venni Reptoid gyorstesztet. Rápisilsz.
Ha egy csík van, nem vagy Reptoid. Ha kettő akkor az vagy, ráadásul terhes Reptoid. (kötelező kihordani!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!