Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Hogy deríthetem ki biztosra...

Hogy deríthetem ki biztosra hogy nem vagyok reptoid?

Figyelt kérdés

Tegnap furcsa álmom volt, mert ilyen csápjaim voltak benne és szerintem elléggé reptoidosan néztem ki.

Miből tudhatnám meg h tényleg az vagyok h az anyámat ők termékenyítették meg és álcázva vagyok lehetséges?

2011. okt. 8. 22:49
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
a reptoidok tudják magukról hogy reptoidok csak mi nem tudjuk róluk mert emberi alakot öltöttek.
2011. okt. 8. 22:50
 2/28 anonim ***** válasza:
de egy veterán mint én másodpercek alatt kiszúrja hogy az adott személy reptoid-e
2011. okt. 8. 22:51
 3/28 x) ***** válasza:

Ha reptoid lennél valóban tudnál róla.

De ha mégsem akkor itt egy bármikor könnyen elvégezhető teszt: ugrálj fél lábon 3 percig aztán szaladgálj körbe-körbe kiabálva hogy "reptilián, reptilián" aztán önts magadra egy kis vizet és vakargasd a fejedet ott ahol elvileg a csápodnak kéne lennie. Ha ez megvan akkor nézz a tükörbe. Ha nem látsz semmi rendelleneset akkor szinte biztos hogy nem vagy reptoid. Ha azonban csápod / pikkelyeid / farkad kezd nőni akkor az komoly aggodalomra ad okot.

2011. okt. 8. 22:55
 4/28 anonim ***** válasza:

Genvizsgalat esetleg?

XD

2011. okt. 8. 22:56
 5/28 anonim ***** válasza:
Ha reptoid lennél tudnál róla.
2011. okt. 8. 23:04
 6/28 anonim ***** válasza:

Genvizsgalat kimutatja, de meg egy ötlet: Kerdezd meg anyadtol! Ha elsöre a fejehez kap, gyanakodhatsz, mert eszebe juthatott valami... :))

(vagy esetleg apadtol? :D)

Legszi ird meg majd, ha reptoid vagy! Csak azert irtam meg egyszer, hogy eldicsekedhessem, hogy van egy reptoid ismerösöm!

2011. okt. 8. 23:13
 7/28 anonim ***** válasza:
Mi alapon gondolod ezt?
2011. okt. 8. 23:18
 8/28 anonim ***** válasza:
Ha csápjaid is voltak álmodban, akkor nem vagy reptoid, nyugi. Azoknak nincsenek csápjaik. Persze lehet hogy az álom "hibázott" és tényleg reptoid vagy, hamis, beültetett emberi emlékekkel, emberi külsővel. Talán valami titkos hang, vagy szöveg váltja majd ki a metamorfózisodat, amit a 2012 végén érkezők közölnek majd globálisan, az összes többi embernek álcázott reptoidot eredeti alakjukba visszaformálandó.
2011. okt. 8. 23:43
 9/28 anonim ***** válasza:

Egyébként a Reptoidek ténleg tudnak alakváltozni. Vannak olyanok főleg a hibridek, akik nem is tudják hogy Reptoidek, de a gyerekük már nem lesz alakváltozó.

Legjobb módszer próbálkozz az elméd erejével új alakot váltani

2011. okt. 8. 23:51
 10/28 anonim ***** válasza:

A Rossmannba lehet venni Reptoid gyorstesztet. Rápisilsz.

Ha egy csík van, nem vagy Reptoid. Ha kettő akkor az vagy, ráadásul terhes Reptoid. (kötelező kihordani!)

2011. okt. 9. 02:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!