Ki látott már UFO-t? És mit tapasztalt?
Én egy benzinkúton dolgoztam 15 évvel ezelőtt éjszakás műszakban. Forgalom híjján ledőltem a kanapéra, az ajtót bezártam, hogy ha mégis jön valaki ne azt lássa hogy fekszem. Valószínűleg elaludtam, mert arra ébredtem, hogy egy vakító fény a szemembe világít, és nem tudok felkelni, olyan volt mintha megbénultam volna. Elkezdtem aggódni, hogy mi az Isten lehet ez, mikor eszembe jutott, hogy már láttam a tv-ben, hogy az UFÓ-k is ezt teszik az emberekkel ha vizsgálni akarják őket. Erre még jobban megijedtem, keresgéltem a szememmel hátha látok valakit, de nem. Mindössze annyi történt hogy lebénítottak, akárhogy is akartam, nem tudtam onnan felkelni, nem mozdult semmim sem.
Igen, a rokonaim is azt mondták, hogy biztosan álmodtam, de én tudom hogy nem álmodtam, mert mikor elmúlt a bénaság, akkor már fel tudtam állni, mintha mi sem történt volna, és akkor is fenn voltam.
Úgyhogy a mai napig találgatok, hogy mi volt ez akkor?
15:28 én pontosan leírom, hogy mi volt:
Ez történt veled, higgy nekem. Én ennek a "betegségnek" minden tünetét átéltem mióta élek. Bizonyos szituációkban, vagy idegen helyen képesek vagyunk ezt természetfelettinek hinni.
Én hiszek bennük,mert az hogy mi lennénk az egyetlen kifejlett intelligens lény az kizárt!
A DNS lánc az űrben úgy terjed,mint a méheknél a beporzás,a bolygókon ki alakulhat 1-1 bolygón élet,és mikor elpusztul 1, akk át kerülhet egy másikra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!