Férjemnek csökkenő hold idején mindig rossz lesz a hangulata és gonoszkodóvá válik. Van összefüggés (a holddal), más is tapasztalt már hasonlót?
Ez érdekes, mi a párommal a telihold környékén vagyunk nagyon balhésak, már többször kiderült.
Az előző párommal is így volt, voltak elviselhetetlen napjaink (máskor nem) és mindig rájöttünk, hogy éppen telihold van.
Fogyó holdasról még nem hallottam, de mivel van teliholdas összefüggés, biztos vagyok benne, hogy ez is igaz.
igen. sajnos a ferjed farkasember. Sajnos elofordul az olyan, hogy az ember farkasemberre valik, foleg olyankor amikor valaki a kornyezeteben komoly szellemi fogyatekrol tesz tanubizonysagot. En is lettem farkjasember, igaz az en akkori csajom a horoszkopokkal csesztetett. Igy teliholdkor kapartam az ajtot, 3 labon pisiltem, es a rossz hangulatom miatt gonoszkodtam vele.
orulok, hogy segithettem
Furi, de nálunk is van ilyen! Bár még nem néztem a naptárt. Amúgy nekem meg egy-két nap bőgésem van havonta.
Nem ,nem menstruálok, szoptatok. Mostantól figyelem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!