Rossz az összes horoszkóp - mikor és hol jár a Nap valójában?
Figyelt kérdés
Na ez aztán marhára érdekes. Én akkor nem is halak vagyok ez alapján. Tehát totál megdőlt az egész horoszkópos marhaság. Mit gondoltok erről?
2011. jan. 29. 19:35
1/4 anonim válasza:
Azt, hogy hülyeség. Én olyan szinten vagyok skorpió, hogy csak. Szinte azok is megmondják rólam, akik nem tudják.
Eszerint pedig mérleg lennék, kedves, aranyos és mindenekelőtt normális:)
2/4 anonim válasza:
Ez egy baromság ez olyan mintha visszaálítanátok az óát 1 órával hiába mutat az óra 12 órát ha valójában 1 óra van. Remélem értitek
3/4 anonim válasza:
Én elolvastam az összes jellemzést egyszer unalmamban és 12-ből 10-et magamra tudtam vonatkoztatni.:D Eddig skorpió voltam, most rólam is kiderült, hogy igazából mérleg vagyok, de nem sok különbséget látok, mert mindkettő jellemzése illik rám.
4/4 anonim válasza:
"McGervey 6000 politikus és 10 000 tudós születési jegyét vizsgálta meg, és azt találta, hogy ezek eloszlása teljesen véletlenszerû."
[link] - ezt érdemes elolvasni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!