Milyen a vízöntő és a kos közötti párkapcsolat? Mi benne a jó és mi benne a rossz?
"Szerintem a Kos szenvedélyesebb, a Vízöntő pedig hűvösebb természetű. Mindkettő makacs lehet, saját hibájukból akarnak tanulni, de sokszor ez sem segít és újra elkövetik ugyanazokat a hibákat. A Kosokról az a tapasztalatom, hogy ha nem is önzőek, szeretik gyakran a saját érdeküket nézni, körülöttük forogjon a világ. A Vízöntőnek a barátság gyakran fontosabb a szerelemnél, és hajlamos az egyik fülén be, a másik fülén pedig kiengedni a hallottakat. De mindettől függetlenül, ha a 2 ember szereti egymást és fontos a kapcsolatuk, akkor tudnak egymáshoz alkalmazkodni. Sajnos ettől többet én nem tudok segíteni :("
Még véletlenül sem...sajnos ez kamu.
A kos egy önző idióta fa$zkalap, aki le$zarja amikor a másik fél keresi...(neki két dolog fontos, hogy mindig olyan emberre hajt aki foglalt, vagy épp más karjába csücsül, a másik pedig az hogy Ő legyen a kiba$zot középpont mindenben...ja és iszonyúan egoista nem tudom mondtam már e...nagyon egoista személyisége van.
Mindent neki, de ő semmit se nyújt cserébe.
A vízöntő pedig egy érzelemdúsabb ember, aki keresi a párját és nem csak barátságot, hanem igaz szerelmet keres.
Úgy hogy a Kos érzelemmentes és hűvös természetű személy.
A vízöntő pedig sokkal szenvedélyesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!