Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ufó? Földönkívüliek? Arra...

Ufó? Földönkívüliek? Arra gondoltatok már, hogy mi leszünk, más civilizáció más bolygó UFÓI? Elvégre az emberiség fejlődik, és egyre nagyobb dolgokat viszünk véghez!

Figyelt kérdés
2011. aug. 27. 22:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
71%

Mi emberek, nem vagyunk többek puszta rabokban, rendszerektől függünk...

Régen is rendszerektől függtünk, de napjainkban sokkal rosszabb a helyzet... A középkor nem volt olyan fejlett mint napjaink technológiája... Ez azért is volt, mert akkoriban az egyház elkobozta a technológiai eszközöket... Ahogyan Galileit is eretneknek nevezte az egyház..

Na ebbe nem is mennék bele.

A lényeg, hogy a kérdésed mint hipotézis megállja a helyét. De nagyon sok idegen nem tekint minket idegennek, űrlényeknek... Hiszen bolygónkat több ezer éve ismerik látogatják...

Elvileg olyan hipotézisek jöttek napvilágra miszerint az embert maga az idegenek (űrlények, ufonauták) teremtettek.

Én több forrásból úgy hallottam miszerint 22 idegen dns-éből teremtették az embert..

Pontosabban a majom dns-ébe 22-idegen dns-t szimuláltak tettek bele.

Így megszületett az ember.....

Nagyon sok dolgot mesélhetnék kedves barátaim, a fele amit mondok hipotézisben van meg bennem, de a többit forrásokból nyerem.

Na a lényeg, hogy ne térjünk el a témától, és a fejlettségünkről beszéljünk..

Mi emberek nem lehetünk fejlett lények, még nem és még nagyon sok ideig nem is leszünk.

Amíg szellemi létünk, a tudatunk és lelki életünk nem szabad, addig nem is vagyunk fejlettek. A mi emberi életünk, civilizációnk nem szabad lény a bolygón. (tudod amiket állítok magába megrázóak, aki nevet rajta - annak azt tudom mondani -hogy ha nem vizsgálja meg a dolgokat akkor ostoba).

Te mint ember , a kenyeret nem te termeled igaz? Te mint ember a technológiai eszközöket nem te készíted? Te mint ember a házadat nem te építetted? Te mint ember robot munkában dolgozol?

Az ami itt van körülöttünk nem a mienk az a technológia amink van nem mi készítettük, hanem gyárak multi cégek amelyek azért vannak hogy disznók legyünk saját házainkban.

A mi technológiánk igen is fejlett a földön..... De a galaxisunkhoz nézve semmi.

Szeretek beszélgetni ezekről a témákról, hiszen kell róla beszélni.

Nem tudom mondtam már, hogy mi emberek azért is nem vagyunk szabad identitások mert függünk intézményektől a bolygónkon.

PL: Bank, állam, Élelmiszerüzletek, infrastruktúra, egyháztól, Multi cégektől.

Legyen a végére még egy kérdésem.... Ha nem lenne a boltban semmilyen kaja , az egész világon mert nincs utánpotlás hány ember halna meg????? 2-3 évvel ezelőtt 6 milliárd ember élt a földön, egy kis idő és már 7 milliárdan vagyunk... 2 év múlva hányan leszünk...

Nem az a gond, hogy az embereknek nincs hely... Hanem az, hogy mit fognak enni, mit fognak inni... És még saját magunkat pusztítjuk, kérdem én az emberiség fejlett..

Minket embereket egy fejlett, egy tényleg fejlett identitás föderáció be-e venne a föderációjába?

2011. aug. 29. 17:40
 12/12 anonim ***** válasza:
Az emberek csak egy önpusztító és ismétlődő körfolyamat vezető színészei.
2011. aug. 29. 23:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!