Ha eltűnne az emberiség egy következő civilizáció mit találna utánunk?
A Holdon biztos hogy évmilliók után is megtalálnák az amerikai zászlót, a holdjárót meg a lábnyomokat (nincsenek gázok így nincs szél sem ami eltüntetne egy lábnyomot).
A Földön nem tudom hogy mit találhatnának, az biztos hogy ami megmaradna több km mélyen lenne a föld alatt.
Nem sok mindent. Lennének romok, de 60 millió év múlva valószinűleg nagyon ritka csontvázakat találnának (akárcsak mi a dínóktól).
Nézd csak meg, mennyi maradt a második világháborús vasbeton épületekből, bunkerekből. Ahhoz képest, hogy alig 60 év telt el, már eléggé elnyelte őket a természet.
Nem hinném, hogy az utánunk következő civilizáció nagyon sokat találna belőlünk.
Szerintem 100 millió éves nagyságrendeben még mindig kimutathatóak lennének a mostani "civilizáció" nyomai.
És most "csak" a mostani technológiai "színvonalra" gondolok. (Mármint arra, hogy a mostani technológiai színvonalunk elég lenne, egy a Földön 100 millió évvel ezelőtti ugyanilyen civilizáció meglétét könnyedén kimutatni. Biztos találnánk PVC, teflon, bizonyos rozsdamentes ötvöztet, stb. darabkákat.)
dellfil
100%, hogy sok nyomunk maradna.
Elég csak arra gondolni, hogy a dinoszauruszoknak mennyi nyomát találtuk már meg pedig 100-60 millió évvel ezelőtt éltek és tulajdonképpen csak a "csontjuk" maradt fenn, ami nem egy kifejezetten időtálló anyag pl.: kőhöz képest.
A Hold pedig sose fogja a Földkörüli pályát elhagyni, előbb fog a Nap elnyelni minket, minthogy ez megtörténhetne.
szerintem viszont elképednének azon, micsoda kapzsi, aljas világ volt előttük. nem értenék, hogy tudtak ilyen pusztító bombákat gyártani, irtózatos gázokat kitalálni
undorodnának az elődeiktől
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!