Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mi lehetett ez az égen?

Mi lehetett ez az égen?

Figyelt kérdés
Este nem tudtam aludni.Felhúztam a rolót és kinéztem az ablakon.Az égen volt egy villogó fénypont,ami sokkal nagyobbnak látszott mint egy csillag és villogott.Egyhelyben állt.Nem úgy villogott,mint egy repülő,annál sokkal gyorsabban.A csillag nem villog.Mi lehetett ez?UFO?NE írjátok azt,hogy "azonosítatlan repülő tárgyat jelent,szoval UFO."
2011. aug. 24. 13:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Figyelj ! Persze, nem mindíg úgy villog min tegy sima csillag, mert vannak időszaki légköri jelenséges is amik módosítják az intenzitást és a periódusidőt.

Biztosan szoktad nézni az autó kerekeit, amik egy idő után mintha visszafelé forognának, ugyanígy a légköri nedvesség és hőmérsékleti viszonyok miatt van ez. Sztem olvass némi fizikát, nem bántásból.

2011. aug. 24. 14:47
 12/18 anonim ***** válasza:
A légköri viszonyok miatt látszanak így villogni néha a csillagok. Úgy hívják: sztincilláció.
2011. aug. 24. 14:52
 13/18 anonim válasza:
rántotta!
2011. aug. 24. 15:53
 14/18 anonim ***** válasza:
Ha a keleti égbolton láttad, akkor az a Jupiter lehetett, engem is becsapott egy pillanatra éjfél körül.
2011. aug. 24. 17:54
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Jaj azok mi voltunk a Petivel! Bocs ha megijesztettünk : /
2011. aug. 24. 18:37
 16/18 anonim ***** válasza:
Azonosítatlan repülő tárgy, vagyis UFO.^^
2011. aug. 24. 20:12
 17/18 A kérdező kommentje:

Utolsó,mondtam,hogy ne írjátok ezt!

Köszönöm a válaszokat!

2011. aug. 24. 21:03
 18/18 anonim ***** válasza:
Szerintem drón vagy helikopter
2019. júl. 19. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!