.Anonymus. kérdése:
Hogy lehetnek az emberek ilyen sötétek?
Figyelt kérdés
Amikor elmeséltem, hogy láttam egy UFO-t,mindenki azt mondta, hogy partyléggömbök, mivel a tv-ben volt.Ilyen fényesen hogy tudna már világítani,és hogy lehetne ilyen nagy?2011. aug. 22. 21:18
82/102 404 válasza:
Erre nem lehet pontos választ adni, mert nincs akkora szám hogy a végtelen világmindenségben számokkal meg lehessen határozni. Akiket viszont ismer az emberiség és létezésüket titokban tartják, belőlük 5 fajta van, melyekből kettőt ismerek, eggyel pedig telepatikus kapcsolatot is tartok.
83/102 404 válasza:
Most megyek aludj késő van neked szia!
84/102 anonim válasza:
Szia 404! Köszi hogy beszélgethettünk!
85/102 anonim válasza:
Mi a nevük azoknak a titkos űrlényeknek?
86/102 anonim válasza:
Hogy kell telepatikusan kommunikálni?
87/102 anonim válasza:
404 majd válaszolj írtam válasz!
88/102 anonim válasza:
Az emberek ilyenek el kell fogadni őket sötéteknek XD
89/102 anonim válasza:
404 Játsza az eszét, ami nincsen :D Kinnt volt a neve hogy 404, ez ő volt más nem tud regizni ilyen névvel mégegyszer, itt valami susmus sütét dolog van ! 404 soknickes kisgyerek vagy csak propaganda nick, hogy járjanak ide a lököttek és olvassák a reklámokat
90/102 anonim válasza:
404 nélkül sivár lenne ez a hely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!