.Anonymus. kérdése:
Hogy lehetnek az emberek ilyen sötétek?
Figyelt kérdés
Amikor elmeséltem, hogy láttam egy UFO-t,mindenki azt mondta, hogy partyléggömbök, mivel a tv-ben volt.Ilyen fényesen hogy tudna már világítani,és hogy lehetne ilyen nagy?2011. aug. 22. 21:18
11/102 anonim válasza:
Anonymus, kussolj. Mért akarnál bárkit meggyőzni bármiről, aki egyszerűen teli van inkompetenciával?(Nem mintha te nem lennél)
Ha úgy gondolod, hogy láttál, mért gondolod, hogy mással ezt muszáááj megosztanod? UFO-t láttál? REMEK! Hát tartsd is meg magadnak és ne magyarázz másoknak róla. Úgysem ők döntik el, mit láttál és mit nem.
12/102 anonim válasza:
És ha már ott tartunk. Ilyen dolgoknál ha nem bírod a negatív véleményeket, kritikákat amiket rádszórnak, akkor ahogy az előző kommentemben is megjegyeztem: Kussolj.
13/102 reptoid válasza:
wyrm, na te kussoljál be, míg szét nem kaplak este!
Ha nem tetszik valami, lehet más kategóriát olvasni.
14/102 A kérdező kommentje:
Azért nem írtam le mert aznap azonnal kiírtam a kérdést,de ha érdekel leírom!Kb 11 órakor hallottam,hogy az alattam lévő kocsmából mondják, hogy ezek már fél órája repülnek itt, gondoltam megnézem.Pirosan világító repülő valamik (kb 40) teljesen egyenesen repültek a felhőszint alatt.Viszonylag lassan ment, a meteor ennyi idő alatt leégett volna, repülő meg villog, amúgy is, miért menne ennyi repülő?
2011. aug. 22. 21:57
15/102 anonim válasza:
az emberek mindig meg akarnak győzni arról, hogy amit ők gondolnak az igaz, és néha tényleg vaksüketek... De ha leírod rendesen, akkor az értelmesebbje megérti. Nekem is volt már hasonló
16/102 A kérdező kommentje:
De ez kb meteor méretű, és nagyon nagy fénye van!
2011. aug. 22. 22:00
17/102 Tom Benko válasza:
Ha nincs viszonyítási pontod, akkor nem tudod megbecsülni a távolságot. Ez alapján semmit nem jelent, hogy piros pöttyöket láttál, mert az akármilyen messze is lehetett, és így akár partyléggömböt is láthattál.
18/102 A kérdező kommentje:
Az elején felhőszint alatt mentek,de aztán felszálltak fölé!1-2 kilóméterre felettem repültek
2011. aug. 22. 22:03
19/102 anonim válasza:
Anonymusról lelehet szállni ő a csajom!
20/102 Tom Benko válasza:
Ezt hogyan állapítottad meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!