.Anonymus. kérdése:
Hogy lehetnek az emberek ilyen sötétek?
Figyelt kérdés
Amikor elmeséltem, hogy láttam egy UFO-t,mindenki azt mondta, hogy partyléggömbök, mivel a tv-ben volt.Ilyen fényesen hogy tudna már világítani,és hogy lehetne ilyen nagy?2011. aug. 22. 21:18
51/102 anonim válasza:
De,ha otthon meg tudtad írni,hogy elvittek a földönkívüliek,akkor miért nem tudsz már írni,ha hazamész?
52/102 anonim válasza:
Mer elegem van nem szert senki ;(
53/102 A kérdező kommentje:
404 a barátod volt, de elszúrtad!Mondjuk neked csak lányok szeretete kell...
2011. aug. 22. 22:57
54/102 anonim válasza:
404 eszt most ne olvasd el!
Ha valaki szeretne megvígasztalni és csajból van írjon privátba levelet ;( nagyon nagyon szomorú Ferike
55/102 anonim válasza:
semmi baj azzal hogy csajozni akarsz....
csak élőben csajoztam eddig...vagy facebookon párszor....
de amugy igazad van....ha tuti bevállalós csajokat keresel akik kicsit őrültek is
és még az ufokban is hisznek...akkor csak itt tudsz csajozni...társkeresőn nemhiszem h harapnának erre a témára...xD
57/102 anonim válasza:
de amugy önsajnáltatósdival nemigen jutsz csajhoz.....de te tudod...
58/102 anonim válasza:
végre valaki érti miről beszélek
59/102 anonim válasza:
:O ez a 404 most regisztrált! de hogy sikerült neki?
60/102 A kérdező kommentje:
Honnan veszed?
2011. aug. 22. 23:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!