Az ember tényleg félig földönkívüliek keveréke?
Figyelt kérdés
2011. aug. 21. 20:49
22/66 A kérdező kommentje:
ez 1 gyík vagy mi?
2011. aug. 21. 21:31
23/66 anonim válasza:
"nem mondom meg ki monta de valaki monta nekem"
Ciki, hogy a zártosztályon haverkodsz, mi?
24/66 A kérdező kommentje:
Nem ciki pont ellenkezőleg
2011. aug. 21. 21:35
25/66 A kérdező kommentje:
Zárt osztály. Én zártam be őket hogy az a sok hülye kintről be ne menjen :D
2011. aug. 21. 21:36
26/66 anonim válasza:
Nem gyík, hanem már átmenet, emlősszerűek közé tartozott, az emlősök ősei. Rovarokkal táplálkozott, és a mi egyik ősünk, de persze van ennél jóval egyszerűbb és régebbib is. Nem tudom, hogy az ember miért ne lehetne, ha nem is keveréke, de egy kicsit megbuherálva földönkívüliek által :))
27/66 anonim válasza:
"Zárt osztály. Én zártam be őket hogy az a sok hülye kintről be ne menjen :D"
A paranoid személyiségzavarod pszichiáterrel kezeltesd.
28/66 A kérdező kommentje:
pszihiáter kabbe af szomat te gyökérmajom :D
2011. aug. 21. 21:51
29/66 A kérdező kommentje:
A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:43
végre 1 normális válasz
2011. aug. 21. 21:52
30/66 anonim válasza:
404 nem tud rá válaszolni neked? Végülis ő többet ért hozzá... Egyébként vannak olyan elméletek, miszerint a földönkívüliek idehoztak pár ember, mi meg elszaporodtunk, és most nézik a fejlődésünk. Én nem hiszem hogy azok lennénk. De ha félig vagyunk csak az ő keverékük, mi a másik fele szerinted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!