Elhiszitek, amit Diator,404, Feri és Szükari mond?
8:06 voltam. na akkor vegyük sorjában egy korábbi beszélgetés alapján: http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__1251..
Érdekes, hogy milyen hamar reagált a kérdezőre 404 és egyetlen mondat alapján felajánlotta neki a találkozást. "Rendben van kislányom" Na ilyent egy 52 éves biztos nem mond egy 26 évesnek, ebben a korban még simán megd..ni akarják ezt a korosztályt. Talán egy80 éves nagypapi kislányoz egy érett nőt. Na de térünk is ki az érett nőre. A fogalmazása inkább emlékeztet egy tizenéves csitrire, mint egy 26 éves nőre, aki ráadásul helyesen sem tud írni, sőt pontosan azokat a hibákat követi el, mint 404. "belőlle, rolluk, tőllük, megilyed". A kérdező kérés nélkül elkezdte a beszámolóját minden átmenet nélkül továbbra is gyerekes hangnemben. Úgy tűnik 404 nehezen találja meg a korosztályhoz illő stílust :-) Aztán ha átlapozunk a 4. oldalra, 180 fokos fordulat a kérdezőnél, ahogy kikel magából és amilyen szöveggel, szintén a tizenéves csitri jut az eszünkbe.
másik:
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__egyeb-kerdesek__1596..
Milyen jól elbeszélgetnek :-) úgy látom itt kipihentebb volt, mert jobban oda figyelt a helyesírásra. Ez is érdekes, egyszer tele van az írása szarvashibákkal, máskor meg nem. Kérdező: "404-et sose keresd, majd ő jelentkezik, ha jónak találja, úgy látom nekem most szerencsém volt, mert elég sok kérdésem megválaszolt. Ezúton is köszönöm neki." Hát az előbbi nem ezt bizonyította. Összegezve: 404 kb 22 éves számítógépgüzü srác, valszeg nem dolgozik, nem tud aludni, magányos és sok sci-fit olvas. De az is elképzelhető, hogy személyiségzavara van, ha ekkora beleéléssel vesz át több szerepet.
nem
én nem birok elképzelni egy másik bolygót ahol ugyanígy élnek más élőlények amik repülőt gyártanak és utazgatnak a galaxisokban
A válasz megírásának időpontja: ma 08:49
Hm....
Kedves kérdező!
Én 404 írásait tartom eddig a leg hihetőbbneknek.
Bár amit a 2012-ről mondott az nem győzött meg.
Diatorban néha legalább felcsillan egy kis humorérzék és nem utálatoskodik. 404 nekem hiteltelen, Szükari nem tudom ki, Feri sztorija meg akkora kamu, mint a ház.
Ezt úgy mondom, hogy elképzelhetőnek tartom a földönkívüli élet létezését, úgyhogy még nem is vagyok az a nagy szkeptikus, de ami baromság, az baromság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!