Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Miért jó egyesekek hazudni,...

Miért jó egyesekek hazudni, hogy ufókkal kommunikálnak?

Figyelt kérdés
2011. aug. 17. 19:51
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/90 anonim ***** válasza:

"Wyrm, benned nagyot csalódtam, eddig azt hittem, te vagy az ezo-király, erre jösz, és lehülyézel mindenkit... Ha bort iszol, legalább vizet ne prédikálj."

Örvendtem, öregem.

2011. szept. 17. 21:18
 82/90 anonim ***** válasza:
Nem tudom hogy ki milyen jogon meri kijelenteni hogy bármibe is "király" gondolom cölöbnek érzi magát..xd
2011. szept. 17. 21:40
 83/90 A kérdező kommentje:

GusztixD válasza:

na unod a répát kedves kérdező? most hajtasz a hírnévre hogy jaj 404 itt volt jaj 404 itt rakbelém vmit

ember ha csinált volna veled valamit nem irogattál volna..xD

Mi van? Miféle hírnév? Névtelen vagyok és névtelenül buzdítottam mindenkit arra, hogy ne kételkedjen 404-ben, mert úgy jártok, mint én és 404 megtalál! Ő kényszerít, hogy írjak!

2011. szept. 19. 20:32
 84/90 anonim ***** válasza:
Kérdező te mindig ilyen köcsög voltál vagy a körülmények tettek azzá?
2011. dec. 11. 23:13
 85/90 A kérdező kommentje:
Pont ilyen voltam mindig, miért izgat a téma?
2011. dec. 12. 00:04
 86/90 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy nem hazudnak, mert tényleg kommunikálnak valakivel.

Az már más kérdés, hogy kivel.

Lehet, hogy skizofrének, és önmagukkal, vagy annyira beleélik magukat, hogy ők is elhiszik, hogy valaki szólt hozzájuk.

Nem hazudnak szerintem, de amit mondanak az szerintem sem igaz.

De ők elhiszik, úgyhogy ez mégsem hazugság.

2011. dec. 12. 12:09
 87/90 anonim válasza:
Úr Isten. Itt aztán vannak érdekes dolgok. Fogalmam sincs ki az a 404, azon kívűl, hogy híres itt az ezón, jelzem, most nézegetek itt körbe először. Vörös a szeme? A természetes szeme, vagy lencsés? Na de mindegyis, nem akarok belekeveredni, akármibe is, DE. Nem tartom helyesnek, hogy ilyenekkel csúfolkodtok, hogy biztos hazudik valaki, ha ufós történeteket mesél. Ha egy kicsit több tudományos adást néznétek, rájönnétek egy s másra. Ne legyetek naiv, vak és hitetlen emberek. Közelebb vannak Ők, mint te azt felfogni tudnád. Tiszteljétek a magasabb inteligenciát.
2012. jan. 5. 13:09
 88/90 A kérdező kommentje:
Intelligencia, nem inteligencia! :)
2012. jan. 5. 13:43
 89/90 anonim válasza:
ó, bocsáss meg neked
2012. jan. 5. 19:52
 90/90 anonim válasza:
*nekem
2012. jan. 5. 19:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!