Miért jó egyesekek hazudni, hogy ufókkal kommunikálnak?
Figyelt kérdés
2011. aug. 17. 19:51
71/90 GusztixD válasza:
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:29
egyet értek veled 100%ig megy a zöld kezecske :D:D
73/90 anonim válasza:
Nem biztos, hogy hazudnak! Szerintem van aki igazat állít.
Persze van olyan is, aki beképzeli, vagy van valami baj az agyával... az már más tészta :S
74/90 GusztixD válasza:
onan tudom hogy hazudik 1, nemirt volna amikor ment oda 404
2,404 nem ien gonosz
3,Szerintem amikor olvasta azta hülye hírnévszerzéses mittomén mit lehetséges hogy őis azakar lenni egy szar hazugsággal ..
75/90 anonim válasza:
404 nem akar híres lenni ti csináltatok belőle azt.
76/90 anonim válasza:
Szóval akkor aki előre bejelent valamit az hazudik? Ezek szerint Isten is hazudott amikor bejelentette hogy majd visszajön másképp nem szólt volna. Logikátlanok vagytok. 404 azért jelentette be szerintem hogy elmegy hogy ne keressétek mert sokáig nem lesz elérhető. Én is szoktam szólni édesanyámnak ha elmegyek külföldre és én sose hazudok, utálom a hazug embereket.
77/90 anonim válasza:
404 nem gonosz, csak 0-24 be van tépve, mint a szemét, és azt hallucinálja, hogy elvitték az idegenek. Kedves kérdező, te ne nézz annyi AvP-t. Wyrm, benned nagyot csalódtam, eddig azt hittem, te vagy az ezo-király, erre jösz, és lehülyézel mindenkit... Ha bort iszol, legalább vizet ne prédikálj.
78/90 anonim válasza:
MI A FASZOM AZ A 404????????????
79/90 GusztixD válasza:
404NOT FOUND Az ba zd meg... te hülye 404 az egy híres ember itt ezón
80/90 anonim válasza:
" szeretnének olyanok lenni mint 404 vagy Feri "
Pont róluk szól a kérdés :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!