Miért jó egyesekek hazudni, hogy ufókkal kommunikálnak?
Figyelt kérdés
2011. aug. 17. 19:51
11/90 A kérdező kommentje:
:(
2011. aug. 17. 22:41
12/90 anonim válasza:
Na jó nem akartalak megbántani bocs. Csak nem szeretem ha 404et bántják mert tudod neki köszönhetem hogy édesanyám nem halt meg. A dokik lemondtak róla, felküldték Pestre klinikára de ott se tudtak már vele mit kezdeni és írt anyám 404nek levelet hogy van-e esély gyógyulásra és 404 meggyógyította. Vagyis nem konkrétan ő hanem 1 barátja aki indián származású ilyen hosszú haja volt és nagyon ért a gyógyításhoz, 404 ajánlotta őt és megpróbáltuk mert más választásunk már nem volt. Nem érdekel 404 hazudik vagy sem, igazából ez a része hidegen hagy engem csak az érdekel amit tett. Nem is tudom mi lenne velem anyukám nélkül! És a legmeghatóbb az egészben az, hogy a végén a hapsi egy árva fityinget nem akart elfogadni ezért vettünk neki egy simson motort. Azért azt mert éppen akkor ment tönkre a motorja és ez jutott eszünkbe. Valami hihetetlen hogy édesanyám meggyógyult. Vissza is ment a kórházba kontroll vizsgálatra és a dokik nem értették mitől gyógyul azt mondták ez elképesztő már régóta gyógyítanak de ilyet még nem láttak. Azt hiszem nem tudnánk elégszer megköszönni 404nek meg a hosszú hajú ismerősének.
13/90 A kérdező kommentje:
Ilyen vörös szeme van, szőke, magas, jóvágású gyerek, nem?
2011. aug. 17. 23:08
14/90 anonim válasza:
Ki az indián? Nem. Fekete hosszú hajú volt.
15/90 A kérdező kommentje:
404 vörös szeme van, szőke, magas és jó vágású. Nem arról beszélek, aki transzba esett, és alig lehet fölébreszteni(aki vigyázott Ferire), hanem 404! Ő az? MErt láttam olyat!
2011. aug. 17. 23:18
16/90 anonim válasza:
Ki estett sztanszba? Milyen Feri? 404el én nem találkoztam csak anyukám. Én csak az indiánt láttam sajnos 404et nem :(
17/90 A kérdező kommentje:
Könyörgöm válaszoljatok, mert szerintem 404 akkor most hozzám fog jönni éjfélkor, ha ő az! Csesszétek meg! Hall valaki? SOS!!!
HAHÓÓÓÓÓ!!!
JESSZUS? VÁLASZT? MOST!
2011. aug. 17. 23:33
18/90 A kérdező kommentje:
KÉRDEZD MEG ANYÁDAT? HOGY Ő E AZ!
2011. aug. 17. 23:35
20/90 A kérdező kommentje:
Ma említette egy ürge, hogy átjön ilyen késő este és vörösek voltak a szemei, magas volt szőke, erős alkatú, szemüveget viselt, mert érzékenyek a szemei, azt mondta éjfélre itt van! Márcsak 7 perc!!!!!!!404!
SOS!
2011. aug. 17. 23:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!