Miért jó egyesekek hazudni, hogy ufókkal kommunikálnak?
Figyelt kérdés
2011. aug. 17. 19:51
1/90 Killgun válasza:
Hírnév...De nem mindenki hazudja..
2/90 anonim válasza:
Szerintem nem hazudnak. persze köztük is lehet néhány Münchausen. Ezt csak az tudja, aki közelebbről ismeri őket.
3/90 A kérdező kommentje:
Münchausen szindróma az az, amikor anya veri a gyereket és szereti betegnek látni, hogy gondoskodjon róla, nem?
2011. aug. 17. 20:57
4/90 anonim válasza:
Szerintem mind hazudik vagy aki tényleg lát valamit, az nem azt látja.
Az egész ufós dolog elveszíti az értelmét mikor arra gondolunk, hogy itt köröznek fölöttünk és néha elvisznek valakit, hogy jól megvizsgálják! :D Mi értelme lenne egy olyan fejlett életnek ez, aki képes ide vánszorogni ki tudja honnan.
Amúgy ezt félre téve vicces ezeket olvasni :DD
5/90 Álló László válasza:
Kedves kérdezö!
Mint azt az elsö válaszoló is mondta " a hírnév " , szeretnének olyanok lenni mint 404 vagy Feri (kiválasztottak) akiket elvittek az ufók .
6/90 A kérdező kommentje:
De nem olyanok?
2011. aug. 17. 21:54
7/90 anonim válasza:
Kiváncsi lennék itt gyk-n, név nélkül miféle hírnévre tesznek szert egyesek.
8/90 anonim válasza:
És honnan tudod hogy hazudnak? És te mért hazudsz folyton? Hmmm? Ne mond hogy nem hazudsz mert én innen mindent tudok rólad ha te is tudsz onnan mindent róluk!
9/90 A kérdező kommentje:
2011. aug. 17. 22:29
10/90 anonim válasza:
Lehet hogy 404 hazudik, de nem mondanám gáznak az ezotéria leghíresebb felhasználóját. Te viszont nem hazug vagy hanem irigyköcsög.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!