Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » A földönkívüli testet elásó...

A földönkívüli testet elásó gyerek, akit elvitt a fény, miért nem olyan híres itt mint Feri?

Figyelt kérdés

Arról a gyerekről beszélek,akinél jártak a földönkívüliek,talált egy földönkívüli holttestet a kertben,berakta a fagyasztóba,segítséget kért,hogy mit csináljon,mert félt a kormánytól és a földönkívüliektől.Úgy döntött,hogy elássa a testet,de (mobiltelefonon) azt írta,hogy valami fény közeledik felé.Másnapra semmi nyoma sem volt a kérdésnek.És a gyerek sem jelentkezett azóta.(Tavasszal volt)

Az a gyerek miért nem olyan híres itt mint a Feri?

2011. aug. 15. 01:58
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
És mi haszna van 404-nek,hogy kitalál egy ilyen történetet?Amúgy nem hiszem,hogy Jani 404 lenne,mivel neki már régebben is láttam néhány válaszát.
2011. aug. 18. 02:14
 12/15 anonim ***** válasza:
Kizárt hogy Jani 404. Hogy mért? Mert régen kb. 3 hónapja láttam egyszer hogy ugyan ez a H.Jani veszekedett 404el. És az ember nem veszekszik saját magával.
2011. aug. 18. 08:33
 13/15 anonim ***** válasza:
Ha csak nem hibbant :/
2011. aug. 18. 11:21
 14/15 A kérdező kommentje:
Vagy talán csak ezzel akarta elhitetni,hogy H.Jani nem 404.De ki tudja...
2011. aug. 18. 14:42
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Erről csak annyit, hogy ismerek egy ember, aki korábban az index fórumán, most pedig az sg fórumon tevékenykedett. Ennek az embernek mániája, hogy mindenféle hülyeséget elhitet az életéről (volt már norvég pilóta, amerikai katona, német buszsofőr, olasz bankár), és amikor lebukott, akkor beregisztrált más néven, és kezdte elölről. És mindig volt, aki hitt neki. Hogy miért csinálta? Nem tudni. Valószínűleg az ilyen embereknek súlyos problémáik vannak a való életben, ezért interneten próbálnak meg olyan személyiséget, sőt, életet kialakítani maguknak, amit valójában szeretnének. Ezzel az emberrel többször is megesett, hogy két felhasználójával ócsárolta egymást, azaz saját magát (gyanítom, ezzel akarta elhárítani a vádakat, de egy egyszerű ip-check kiderítette a turpisságot). Nem egyszerű megérteni mi jár az ilyen emberek fejében, mert szerintem maguk sem tudják. Lehet hogy hagyni kellene őket békén, hogy nyugodtan kiélhessék magukat (legalább ennyi jusson nekik), de szerintem inkább segítségre szorulnak.

Sirius

2011. aug. 18. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!