Ha valaki kimegy szűlni az űrbe a gyerek földönkívüli lesz?
Figyelt kérdés
2010. dec. 1. 11:55
1/14 anonim válasza:
...az hagyján, de hol anyakönyvezik...
5/14 anonim válasza:
Ha valaki hajón születik, akkor a hajó "állampolgársága" a mérvadó. Ugyanez működik az űrhajón is szerintem.
Tágítva: minden jármű valamilyen "felségterület".
6/14 anonim válasza:
13:27:
Mint például a Nemzetközi Űrállomás?
(Egyébként eredetileg én is azt akartam írni, amit te :) )
Az anyja állampolgárságát egyébként mindenképp megkapja, szóval ezzel nem lesz gond, kettősállampolgárságot, meg amúgy sem fogadják el mindenhol.
Sokkal nagyobb probléma, hogy hogy küldenek fel egy terhes nőt az űrbe? (Ha már eleve ott lett terhes, akkor a súlytalanság miatt sajnos nem sokat számít, hogy milyen állampolgárságú lesz a gyerek, mert valószínűleg életképtelen lesz :/)
8/14 anonim válasza:
fáj ez a kérdés.az mind jo de hol fog járni oviba meg iskolába. és mi lessz a lakcime?és ki álitja ki az anya könyvet és hogyan.
9/14 anonim válasza:
Vagy talán mindenhol elismerik az állampolgárságát......
komolyan!tudomány?!
10/14 anonim válasza:
Na jó, lehet hogy lesz valamilyen állampolgárságú, de a születési hely rovatba mit fog írni. Tudjátok, szül. hely rovat: __________ (orzság) _______________ (város).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!