Az ok hogy földönkívüli faj, de miért hívják csillaggyermeknek, ha nem is gyerek koponya?
Ezt a témát már nagyon kibeszéltük itt a GYIK.hu-n
Azért mert valójában az egy gyermeknek a koponyája, egy Mexikói bányában találták meg, és hát gondolataim szerint ezt a gyereket a bányában dolgoztatták hátrányos helyzete véget, azért mert a koponyája másabb volt , ez lehetett egy genetikai hiba véget is. A gyermeknek a koponyáját amikor megtalálták, akkor ufónak nézték, és hát a ufók a űrből jönnek , ahol sok csillag van(amiket látunk az égen fényes pontokat) így megkapta a csillaggyermek nevet.
Remélem segítettem.
Egyet kell, hogy értsek 404 el :D kösz 404,
Lenne kérdésem, kik voltak a másik fajok?
404 melyik iskolat fejezted ???
az ember nem a majmokbol alakult ki es azt ne mond hogy az urlenyek kerezteztek a majom DNSt az ovekkel ! vagy ah ezt mondod minimum valami bizonyitekot mutass amugy szerintem az elottunk szolo arra gondolt hogy egy urlenynek aki mas bolygon el annak mi csillaggyermekek vagyunk masik bolgyorol !
Nem egészen erre gondoltam.
Az a helyzet, hogy a hidrogén kivételével minden anyag, ami most itt van, az szupernovákból származik.
Az atomjaid nagy része egy csillag halálából született.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!