Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Figyelemmel követitek 404 (a...

Figyelemmel követitek 404 (a Gyüjtő) és Feri (a Kérdező) találkáját a gyakorikérdéseken?

Figyelt kérdés
Nem hiszek az Ufokban de a történet izgi. XD
2011. aug. 10. 22:08
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/264 A kérdező kommentje:
Tudom h a hírt hülyeség ehez kapcsolni nekem is csak javasolták. Ennek sincs semmi köze, de 2012-höz igen: spektrumon most. XD
2011. aug. 11. 21:49
 62/264 anonim ***** válasza:

ma 21:46

Vagy vicc az egész....

Őszintén szólva, ha tényleg van olyan hülye ember, aki egy idegenre bízza magát, sebészeti beavatkozásra, méghozzá nem is kórházi körülmények között, csak úgy, ráadásul még vannak olyanok, akik nem hogy lebeszélnék erről az őrületes baromságról, hanem még segítik és el is kísérik és csak azért nem nézik végig a "műtétet", mert nem engedik nekik, akkor nagyon kételkedni fogok az emberi józan észben és értelemben.

Egyelőre még az emberi feketehumorba való hitembe kapaszkodom. :)

2011. aug. 11. 21:52
 63/264 anonim ***** válasza:

XD

Én már sok mindent megnéztem a Spektrumon meg ilyen adókon de sohase mentem semmire velük

2011. aug. 11. 21:53
 64/264 anonim ***** válasza:
Szerintem Feri úgy meg lehetett ijedve a történtektől,hogy akárkivel aki segítő kezet nyújt neki,elment volna vele.
2011. aug. 11. 21:57
 65/264 anonim ***** válasza:

Na végre kiderűlt a 404 rejtély. Nem egy idős kiugrott orvos, aki jót tesz. Hanem egy fiatal testépítő drogos, akinek a fűtől állandóan piros a pupillája. És nem is orvos, mert azok nem járnak fuxokban és tudnak adekváltan kommunikálni.

404 egy tag aki gyűjti az ufós dolgokat. Ferit valszeg kitette a helyi szeméttelepen vagy egy hajléktalan szállón. Azonnali kutatást javaslok !

Hívjátok a taxitársaságot.

2011. aug. 11. 21:58
 66/264 anonim ***** válasza:
Az előzőnek írom ha eddig senki se írta le hogy milyen taxival utazott a "404"
2011. aug. 11. 21:59
 67/264 anonim ***** válasza:
és ha visszanézed a 9kérdésemet akkor minden fontos dolog szerepel benne először ezekre választ kapok onnan tudok elindulni.
2011. aug. 11. 22:01
 68/264 M@x ***** válasza:
De mi a taxitársaság neve???
2011. aug. 11. 22:03
 69/264 anonim ***** válasza:
Nekem lépnem kell,mert hajnalban kelek...Ha valaki meg tud valamit,az legyen szíves írni!Jó éjt nektek!
2011. aug. 11. 22:04
 70/264 anonim ***** válasza:
100%

ma 21:57

Itt nem arról van szó, hogy valaki ijedtében elmegy tanácsot kérni, hanem hogy valaki ijedtében felvágatja magát egy ismeretlennel anélkül, hogy gondolkozni.

Pedig nem időzített bomba ketyeg benne, amit nem tudnak az orvosok kivenni, vagy ilyesmi, csak furcsa sebeket talált magán reggel. Kizárt, hogy épeszű ember ilyen döntést hozna, amit Ferink.

De ha mégis valami pánikrohamban, pillanatnyi elmezavartól vezérelve ilyet tenne, nem hiszem, hogy két épeszű ember még mellé is állna, hogy jól van, Ferikém, menjél csak, majd mi elkísérünk, úgyis szeretnénk találkozni 404-gyel...

Egy szó, mint száz, itt valami nem stimmel. Vagy legalábbis én nem tudok elképzelni ilyen lelkületű embereket.

2011. aug. 11. 22:05
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!