Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Figyelemmel követitek 404 (a...

Figyelemmel követitek 404 (a Gyüjtő) és Feri (a Kérdező) találkáját a gyakorikérdéseken?

Figyelt kérdés
Nem hiszek az Ufokban de a történet izgi. XD
2011. aug. 10. 22:08
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/264 anonim ***** válasza:
Elég azt hogy melyik társosághoz tartozik és telefonálok oda.
2011. aug. 11. 22:50
 82/264 anonim ***** válasza:
404? én nem találáom! XDDD
2011. aug. 12. 07:35
 83/264 anonim ***** válasza:
100%
Olvastam a másik kérdésnél,hogy Ferit elérte telón Jani,nem akartam odaírni,mert ott rengeteg bejegyzés van már...Örülök,hogy felvette a telót,de egyben aggaszt is,hogy autózott!Mit keresett ő a kocsiban?És hova mentek?Jani ezt nem kérdezte meg?Az is lehetséges,hogy nem lemerült az akksija,hanem 404 kapta ki a kezéből a telefont és ő kapcsolta ki,azért,hogy Feri ne tudjon Janinak semmit mondani.Volt egy olyan bejegyzés ahol azt olvastam,hogy lehetséges Feri be volt nyugtatózva.Szerintem is.Ha épp nem nyugtató akkor valami más szert kapott...
2011. aug. 12. 08:42
 84/264 anonim ***** válasza:
68%

Ilyennel ne szórakozzatok, hogy kiírkáljátok ide meg facebookra, hogy 404 elrabolta Ferit és feldarabolta meg a szerveit eladta az ukránoknak. 1. azért, mert ez már rohadtul nem vicces és unalmas is, 2. azért, mert ez a ti beteg agyatok agyszüleménye és ha valaki nem olvas utána a dolognak akkor könnyen készpénznek veheti és szólhat a rendőrségnek 3. azért, mert ezzel rohadt nagy bajba sodorhatjátok 404 és Ferit is.

Elhiszem, hogy ráértek a szünidei semmittevésben, de azért kicsit gondolkodni is kéne.

2011. aug. 12. 10:37
 85/264 anonim ***** válasza:
Csak szólok hogy úgy kiforgattátok az ügyet egy másik üggyé hogy ezzel még ti fogjátok megütni a bokátokat. ugyan is eredetileg 404el van a kérdező aki önszántából ment vele és tegnap úgy tudom még jelentkezett is a kérdező. Erre ti egy teljesen más történetet raktok fel valahova szervkereskedő rabolgatja az őrülteket meg ilyenek. Ha fogattok 1 tanácsot sürgősen töröljétek ki a hülyeségeteket mert bajotok lesz belőle!
2011. aug. 12. 11:03
 86/264 anonim ***** válasza:
Rossz hírem van. Az eredeti ( http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__2073.. kérdésben 404 sehol nem említi hogy találkozott a kérdezővel illetve nem is kezdeményezi. Ilyenről nem beszéltek nyilvánosan csak emailban. Innentől kezdve lehet hogy 404 benne sincs ebben az egészben és az egész kitaláció. Lehet 404 most ezt olvassa és jót röhög rajtatok mert nem is tud semmiről. Persze lehet hogy tévedek és tényleg találkozót beszélt meg a kérdezővel, de ennek sehol nincs nyoma az a baj. Erről 404et személyesen kéne megkérdezni hogy igaz-e és vagy bevallja vagy letagadja.
2011. aug. 12. 11:35
 87/264 anonim ***** válasza:
Nekem meg jó hírem van. Feri otthon van most írták Feri kérdéséhez! Csak Feri nem akar írni valamiért.
2011. aug. 12. 13:20
 88/264 anonim ***** válasza:

bemásolom ide is amit oda írtam

azokra vonatkozik akik mindet szót elhisznek a leírtakból

Nem veszitek észre hogy H. Jani szédít itt legjobban mindenkit?

Minden info amit tudunk H Janitól jött és most lezárja az egészet annyival hogy fél a kérdező (aki szintén ő másik felhasználóval)

és pár hónap múlva ha vissza gondolunk már mindenki csak arra fog emlékezni hogy volt valaki akit 404 megműtött

így születnek a városi legendák

holott azért elég sok a kétes info, és tudjuk hogy sok olyan ember van aki elképesztő dolgokat képes kitalálni csak hogy felhívja magára a figyelmet.

2011. aug. 12. 16:00
 89/264 anonim ***** válasza:
Egyetértek ! H.Jani kapott 404-től hálapénzt, hogy azt mondja minden O.K már otthon fekszik, közben pedig kibelezve fekszik a sikátorban a szerveivel pedig 404 kereskedik. De most komolyan, ki hiszi el, hogy nem mer írni Feri, mert kiröhögik, amikor már a javát leírta és akkor sem röhögtek.
2011. aug. 12. 16:32
 90/264 H.Jani ***** válasza:
Igazából nem kéne veletek foglalkoznom de amit mondtok az eleve hülyeség mivel én a 2. kísérő vagyok aki csatlakozott az első kísérőhöz és ha én lennék a kérdező akkor hogy tudnák 2 személlyel megjelenni saját magam meg a kérdezőként egyszerre? Néha kéne gondolkodni is...
2011. aug. 12. 20:06
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!