Igen de ha az orvosnak elmondaná h kérem össze vagyok csikarva tűszúrások vannak rajtam és valami van a a hasamba és a térdemen zúzódások vannak de nem csináltam semmit én már így keltem fel akkor sztd 1 doki ilyenkor mit tenne? Egyből irány a diliház! Én se mentem volna dokihoz!
2011. aug. 10. 23:00
22/264 Nostradamus válasza:
köszönöm az egyetértést. és előttem irónak: ha te ezekkel a tünetekkel kelsz fel és nem mész dokihoz, akkor eldöntöd, hogy egy ismeretlen alak kése alá fexel akit egy fórumból ismersz, a fél net bolondnak tartja és még a nevét sem tudod. ezt tennéd. szem vagy nem kell tenni semmit és hátha elmúlik, vagy a doki, mert abban jobban megbizol, mint egy fura idegenben
2011. aug. 10. 23:04
23/264 anonim válasza:
igen én bízok 404ben és sokan vannak itt akik bíznak benne hidd el csak szét kell nézned mennyi hódolója van.
2011. aug. 10. 23:06
24/264 A kérdező kommentje:
Akár átbasztak akár nem én jót szórakozok. XD Azt tudjuk h a kérdező kocka így már halhatott 404-ről. Vagy épp az h kocka, magányos, dobta a csaja (valszeg nem is volt), szülei nincsenek, barátai se akik elkisérték vna. Pszchiológiai probléma miatt lehet h alvajáró??
2011. aug. 10. 23:09
25/264 Nostradamus válasza:
Nem érted. Én is szeretem 404 irásait de nem vok hülye és ő is sokban túloz.
most komolyan: krixkrax?? az egyenlő a firkával. kész harry potter mese.
404nek sok mindenben igaza van, de ő is túloz, mert élvezi, hogy a mesét is elhiszitek neki.
De sztem ha a kérdező helyében lennél, nem tennéd meg azt amit ő tett délután, ha józaneszű vagy.
Ez kezd olyan Steven Spielberb féle story-vé alakulni. De ha tévedek, és igaz a történet, akkor elnézést és akkor drukkoljunk!
2011. aug. 10. 23:12
26/264 anonim válasza:
Ha én reggel arra ébredek, hogy valami tárgy lóg ki a köldökömből, hát biztos nem fogom egy vadidegennel kiműttetni, ekkora marha nem vagyok! Akkor már inkább orvos!
A másik meg, hogy ha vannak földönkívüliek és olyan fejlett technikával rendelkeznek, hogy naprendszerek, galaxisok átutazására alkalmas járműveket építenek, kétlem, hogy annyira pancserek lennének, hogy ha valami kütyüt akarnak valakibe beépíteni nagy titokban, hogy az illető még csak ne is emlékezzen rá, azt úgy tegyék, hogy fele kilóg. :D
Ennek a sztorinak a logikai felépítése nulla. (Bocs a szerzőtől!) :D
2011. aug. 10. 23:14
27/264 anonim válasza:
Nem is lógott neki ki a fele mert azt mondta látni nem lehet csak kitapogatni.
2011. aug. 10. 23:18
28/264 anonim válasza:
Persz, izgulva várom pop corn kíséretében a fejleményeket
2011. aug. 10. 23:18
29/264 anonim válasza:
Már ha lesznek fejlemények...
2011. aug. 10. 23:23
30/264 anonim válasza:
ma 23:18
Plene! Van egy csomó a köldökömnél, nem akarja valamelyikőtök kiműteni???? Áááááááááááá! :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!