Halottatok már erről? Mi a véleményetek? Ha ez mind igaz akkor hol van a kiút?
Tudod mit bix fogj egy kötelet és akasszad fel magad!
Amúgy a pályája miatt biztos nem menne bele a napba vagy a holdba! Ráadásul olvasni sem tudsz azt írtam hogy kódolva jött ez a válasz hogy láttuk a mikulás létezik csak egy magadfajta hülye érti ezt szó szerint. Pl: ha azt mondják neked kódolva hogy sólyom végveszélyben te összehívsz egy állatvédő konferenciát hogy megmentsd a kihalástól a sólymokat. Gondolom nem vagyis inkább remélem hogy nem. Egyszóval gondolkodj mielőtt bárkit is bírálnál! Ízlések és pofonok! Senki sem egyforma!
hmmm... diator nagyon eltűnt :)
(esetleg azóta is a holdat kukkolja, hogy forog- e..?)
dolgoznom kell,
Nagyon sok dolgom van mostanság...
Amiket mondtam azok mind igazak...
Mindig ugyan azt az oldalát látjuk a holdnak, mert nem kering a saját tengelye körül!!!
Hogy mondhatnám érthetőbben, mond még olyan holdat ami a bolygója körül kering, úgy hogy körbe körbe forog, nem fogok vitatkozni...
Amikor az Apolló leszállt a holdra érezték , hogy a hold üreges 1 órán át vízhangzót a hold.
na, mégis megvan diator :)
"Mindig ugyan azt az oldalát látjuk a holdnak, mert nem kering a saját tengelye körül!!!"
kedves diator!
akár elhiszed, akár nem, a hold forgását éppen az bizonyítja, hogy mindig csak az egyik oldalát látjuk.
ha nem forogna, akkor a másik oldalát is látnánk, de ezt már írtam...
próbáld ki:
fogsz egy golyót, az egyik oldalát beszínezed, majd egy adott pont körül úgy kezded el körbe keringtetni, hogy közben nem forgatod- csodát fogsz tapasztalni :)
a pontból, amely körül keringeted, bizony látszani fog a golyónak mindegyik oldala.
most fodg ugyanezt a golyót, és úgy keringesd a pont körül, hogy egy keringés alatt éppen egyszer forduljon körbe a saját tengelye körül... most mindig csak az egyik oldalát lehet látni az adott pontból.
ha ez sem fog meggyőzni arról, hogy butaságot állítasz, amikor azt mondod, hogy a hold nem forog a saját tengelye körül, akkor azt hiszem, reménytelen vagy.
várom a kisérleted eredményét :)
Diator,honnan veszed,hogy a Hold nem kering a tengelye körül?Ezt valami forrásból tudod,vagy csak kitaláltad abból a megállapításból,hogy csak az egyik oldalát látjuk?
A reptoidok bolygóján is csak az egyik oldalát látják a Holdnak.
Jaj , a reptoidok bolygóján lehet hogy nincs is hold, honnan veszed ezt?
Onnan tudom, mert tudom, megbizható forrásból..
Lehet látni a holdat , fényképezzétek le, és várjátok meg a következő holdtöltét, és akkor is fényképezzétek le..
"fényképezzétek le, és várjátok meg a következő holdtöltét, és akkor is fényképezzétek le.."
diator, ha most ebből azt akarod kihozni, hogy mivel ugyanazt a képet látjuk, akkor a hold nem is forog, akkor összekarmolom magam!
"Lehet látni a holdat , fényképezzétek le, és várjátok meg a következő holdtöltét, és akkor is fényképezzétek le.."
Diator,lehet,hogy a Holdnak csak az egyik oldalát látjuk,de attól még FOROG.Azért látjuk az egyik oldalát,mert a Föld is úgy forog,hogy ne lássuk.Mégegyszer leírom.A Hold forog,de a Föld is forog,ezért csak az egyik oldalát látjuk.
Ha annyira látni akarod a Hold másik felét,töltsd le a Google Földet,ott meg tudod nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!