Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Halottatok már erről? Mi a...

Halottatok már erről? Mi a véleményetek? Ha ez mind igaz akkor hol van a kiút?

Figyelt kérdés
[link]
2011. aug. 9. 21:59
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
Mint a patologusoknak van ez a vicc egymás között hogy "B*zd meg ez még mozog" lehet hogy az űrhajósok is szeretnek ilyennel poénkodni "Itt a mikulás" "UFO-t találtunk" egy több pénzt kapnak egyből a kutatásra másik csak egyszerűen nincs itt a mondatnak vége. "Itt a mikulás, Sarah megint menstruál" "UFO-t találtunk, JAck olyat szar azt itt lebeg köztünk"
2011. aug. 10. 10:23
 12/37 anonim ***** válasza:
Nos ha már az a neve h diator már kamuzik. XD Bizonyiték sincs tehát kitalálta. :P Bármiről lehet igaznak látszó történetet írni. Am meg mi a fszé titkolná a kormány az UFO-kat? Mert pánik tör ki? Na ezért vagytok hülyék. XD És milyen kérdés h hol a kiút? Nem jó itt? XD
2011. aug. 10. 12:20
 13/37 anonim ***** válasza:
a f*szom fogja azt végig olvasni xD
2011. aug. 10. 13:00
 14/37 A kérdező kommentje:

Nandrás, a holdunk egy mesterséges égitest, amit idegenek hoztak létre még nagyon régen...

Egy bizonyítékkal tudom igazolni.... A hold egyik felét látjuk csak.. A hold az a egyetlen egy hol fajta amit ismerünk ami nem kering saját tengelye körül!!!!!!!

Remélem érthető ...

Ezért is másabb a másik oldala...

a hold másik oldala lakott, fényes helyek vannak rajta,, amikor ránézel a holdra, és nézed a bemélyedéseket, más színűek, mint a körülötte lévő hold kőzetek, ha egy színes üvegen nézed a holdat láthatod hogy a bemélyedések a holdon mások...

Nem magyarázkodok nem szeretek.

2011. aug. 10. 23:57
 15/37 A kérdező kommentje:

Ahogyan itt a válaszokat olvasom, rájöttem hogy az emberiség még nem készült fel erre a tudásra... Sajnálom hogy az elektromágeneséget ragadtátok meg ebben a hosszú szar szövegben...

Nem értitek, még mindig nem értitek...

A lényeg, hogy mi egy másik világ szülőtjei vagyunk- ha ez mind igaz, akkor mi nem ezen a bolygón születünk valójában... Azt a tudást amit évezredek alatt felhalmoztunk azt elvették tőlünk.. Nem tudjuk, hogy kik vagyunk, mik voltunk hogy honnan származunk... Hogy kik voltak az előző csaldájaink... Elveték az elménket, a gondolatainkat, azt hogy mik vagyunk és hogy honnan érkeztünk....

Ki nem szarja le az elektomágneses szarságokat...

A moderátoroknak ne szóljatok...

Én tudom, hogy mért mentek oda és hogy mit kerestek az űrhajósok a hold másik oldalán de nem fogok elmondani nem készült még rá fel a világ... Nem kell szarni, nem vagyunk veszélyben.

2011. aug. 11. 00:03
 16/37 anonim ***** válasza:

azt hiszem, innentől válik végképp értelmetlenné a beszélgetés.

aki ilyen marhaságot képes leírni, az egyszerűen vitaképtelen...:

" A hold az a egyetlen egy hol fajta amit ismerünk ami nem kering saját tengelye körül!!!!!!"

azt hiszem, elő kellene venned az általános iskolai földrajzkönyvet...

(vagy beírni a gugliba, hogy "kötött keringés")

2011. aug. 11. 00:25
 17/37 A kérdező kommentje:

Ja ja kötött keringés.... Gondoltál már arra, hogy nem ismerünk még egy olyan holdat ami nem kering saját tengelye körül!

Mert a hold nem kering a saját tengelye körül!!!!!

Én azt nem mondtam hogy nem változtatja a helyét , bolygónk körül, én azt mondtam, hogy a tengelye körül nem kering.... A többi hold ami a naprendszerünkben van, mind a saját tengelye körül kering!!!!

A mienké mért nem?

...

2011. aug. 11. 07:47
 18/37 A kérdező kommentje:

Ja és igen, a hold a bolygónktól évente 4 cm-ert távolodik...

A többi hold ami a naprendszerünkben van, azok miért nem távolodnak el a központi bolygótól..

Nem kell hinned nekem... Mert én sem tudom az igazságot...

De a tény nagyon érdekes...

2011. aug. 11. 07:50
 19/37 anonim ***** válasza:

"Mert a hold nem kering a saját tengelye körül!!!!!"

- a saját tengelye körül egy égitest "forog" és nem "kering", de ez nem is annyira fontos

- az viszont már annál fontosabb, hogy bizony a hold forog a saját tengelye körül- akár elhiszed, akár nem :)

és pontosan azért látjuk mindig csak az egyik oldalát, mert ez a forgás, ill. a saját tengelye körüli forgás és a föld körüli keringése kötött.

és - többek között- éppen az bizonyítja, hogy van önforgása, hogy mindig csak az egyik oldalát látjuk- ha nem így lenne, ha nem forogna, akkor a másik oldalát is láthatnánk.

mondom én, hogy elő kellene venni azokat a tankönyveket :)

2011. aug. 11. 14:19
 20/37 anonim ***** válasza:
Diator,tévedsz.A Holdat nem földönkívüliek,hanem az atlantisziak hozták létre.
2011. aug. 11. 15:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!