Mi lehetett ez? UFO? :S
Figyelt kérdés
Egyik barátommal elkezdtünk hüllyéskedni ,hogy mi van ha figyelnek minket az UFOK...BOOOO!!!( ott volt a hugom,öcsém meg másik haverom is)MEg minden ,erre felnézünk az égre és a kis erdő fellett látunk két fekete kicsi felhőt.Egymás mellett mind a kettő.Elkezdi haverom ,azok ott UFOK nézd már.Persze nem volt komoly ,de aztán felkiáltottak és azt kérdezték "Láttam?Láttam?" -erre én -"Mit?" -erre ők- "Villant és eltűnt!!".Mire odanéztem ott sem volt az egyik felhő ,csak egy maradt.Komolytalanul néztem a megmaradt fekete felhőt amikor az villant egyet és mintha egy csészeaj fénysebességgel eltűnt és láttam ,hogy vannak ablakai a villanás tette ezt láthatóvá és nyoma veszett.2011. aug. 4. 19:02
31/32 anonim válasza:
ma 01:47
Nem néztél eleget, mivel akkora számok vannak az univerumban, hogy a mi földünk nem is olyan különleges. Sajnálom, hogy nem tudok pontos adatot mondani. De ha tízezer naprendszer közül egy olyan hasonló mint a miénk, ( óriás bolygók akik felfogják az űrszemetek nagy részét, optimális elhelyezkedés a naptól stb..stb..) akkor is több millió olyan bolygó van mint a miénk, onnantól már csak az időn múlik különböző aszteroidák mit tartalmaznak éppen ami becsapódik. Azt nem mondom a közelbe van, de biztos van máshol is élet. Igen azt én is megkérdőjelezem, hogy el is jutnak ide. Egy lehetőség van a féregjárat. De hát, hogy ezek egybe vágjanak, mi nem is tudjuk elképzelni.
32/32 anonim válasza:
Egyre gyakoribbak lesznek az ilyen esetek, ahogy egyre nagyobb számú reptoid űrhajók (legelőször a felderítő hajók) lépnek be a Föld légkörébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!