Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mi lehetett ez? UFO? :S

Mi lehetett ez? UFO? :S

Figyelt kérdés
Egyik barátommal elkezdtünk hüllyéskedni ,hogy mi van ha figyelnek minket az UFOK...BOOOO!!!( ott volt a hugom,öcsém meg másik haverom is)MEg minden ,erre felnézünk az égre és a kis erdő fellett látunk két fekete kicsi felhőt.Egymás mellett mind a kettő.Elkezdi haverom ,azok ott UFOK nézd már.Persze nem volt komoly ,de aztán felkiáltottak és azt kérdezték "Láttam?Láttam?" -erre én -"Mit?" -erre ők- "Villant és eltűnt!!".Mire odanéztem ott sem volt az egyik felhő ,csak egy maradt.Komolytalanul néztem a megmaradt fekete felhőt amikor az villant egyet és mintha egy csészeaj fénysebességgel eltűnt és láttam ,hogy vannak ablakai a villanás tette ezt láthatóvá és nyoma veszett.
2011. aug. 4. 19:02
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
79%
Akkor miért nincs már végre róluk egy NORMÁLIS,JÓ MINŐSÉGŰ VIDEÓ,amin tisztán látszana hogy nem photoshop-al csinálták?Én még nem láttam egyet se tehát nekem nem bizonyíték hogy létezik.
2011. aug. 5. 09:30
 22/32 A kérdező kommentje:

Ezt azoknak akik semmiben és senkinek nem hisznek:

[link]

http://www.youtube.com/watch?v=6N-hZOyuOd8

http://www.youtube.com/watch?v=QDIF-ZwJbF0

http://www.youtube.com/watch?v=X_GY9ZpYcWU&NR=1

...és ezen kívűl köszi azoknak akik hisznek nekem ,nincs okom ezzel komolytalankodni amúgy akkor meg a humorhoz írtam volna...,nem??!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D :)

2011. aug. 5. 10:23
 23/32 A kérdező kommentje:
2011. aug. 5. 10:27
 24/32 anonim ***** válasza:

Kérdező,te azt hiszed hogy ezek a videók igaziak?o_O

A 3.videó igazi lehet azt még el is hiszem de a többi...

Akkor szerinted ennek a gyereknek különleges képessége van?:

http://www.youtube.com/watch?v=mHvr2Ro5lLA&feature=fvst Mert kinézem belőled hogy elhiszed

Azt is elhiszed hogy 10 éve a Pentagonba repülő csapódott?És ilyen kis lyukat hagyott? [link]

2011. aug. 5. 12:03
 25/32 anonim ***** válasza:

Figyelj, még a 3. videót amit a kérdező küldött, azt még simán el is tudom képzelni, hogy az igazi felvétel.

De viszont nagyon sok a hamis felvétel, amit csak úgy szórakozásból csinálnak. És emiatt lett ez az egész téma olyan hihetetlen, és nevetséges! A sok h.ülye miatt akik hamis felvételeket készítenek, mert olyan vicces meg olyan bar.omság ugye. Szerinted hányszor hoztak le olyan cikket, hogy ezt meg azt láttak aztán meg úgy hozzák le , hogy hát kiderült, hogy hamis még sem igaz. Mindig megcáfolják, sosem derül ki igazán az igazság!

És szerinted miért? Ha nem lenne semmi, foglalkoznának vele, ha nem lenne fontos ez az egész téma, akkor miért foglalkoznak vele.

Én jómagam már láttam szerencsére csészealjat, DE én már előtte is hittem benne, abban, hogy léteznek földönkívűli lények, és néha meg is látogatnak minket.Sok olyan beszámolókat olvastam, ahol emberek láttak fura fényeket, meg repülő tárgyakat, és mindig úgy olvastam, hogy nem kételkedtem benne. Csak mondtam magamban, hogy de jó lenne egyszer, ha én is megtapasztalnám ezt.

És meg is történt. Felejthetetlen élmény volt.

A sok hamis videók közül, (vagy fényképek közül) biztos van olyan is ami valóban igaz, csak hát senki nem meri rámondani, hogy igen ez valódi felvétel. Miért is tenné, ha közben 10 ezer másik hamis felvételeket csinálnak direkt? Persze, hogy így nem lehet egyikre sem rámondani, hogy 100%-ig igaz felvétel. Lehet amire rámondjuk, hogy hamis az valójában igazi videó. De most már nem kételkedem abban, hogy létezik valami aminek a létezését még nem merik kimondani, mert hiszti törne ki az emberek részéről-.-. De szerintem, ha a tv-be bemondanák, hogy igen meglátogatnak minket, és , hogy léteznek valóban földönkívűli lények és bizonyítékkal is megmutatnák szerintem az emberek MÉG AKKOR SEM hinnék el! Úgyhogy erről ennyit. Kell lenni szkeptikusoknak is, mert különben nem lenne mit megcáfolni.;)

2011. aug. 5. 12:11
 26/32 anonim ***** válasza:
100%

ha igaz én hiszek neked, ha nem igaz, akkor viszont nem szép másokat becsapni

már csak azért is hiszek neked, mert nem rég én is láttam egy ufo-t egy csészealj alakú szürke repülő repült el a házak felett ott ahol lakom fényes nappal, mivel egyedül voltam a szobámban és későn fogtam fel igazán, hogy mi is történt, nem tudtam felvételt készíteni

2011. aug. 5. 19:47
 27/32 A kérdező kommentje:
Ha olyan sok hamis videó van akkor miért nem csináltok egy videót ,hogy lássuk , vagy lássam milyen mályre süllyedtek a "művészetben".De legyen ám olyan hüllye aki azt mondaná rá ,hogy igazi!!!!!....:)Amúgy köszi a kommenteket és a beszólásokat ,szerencsétek ,mert én nyugis vagyok ,jókat nevetek azon amit nem hisztek el pedig igaz és nem...nem hiszem arra a srácra ,hogy igaz ami a videón van ,az tényleg nagy hüllyeség ,ebben eggyetérthetünk és persze abban is ,hogy nem minden videó igaz amit feltettem ,csak úgy találomra tettem fel a videókat ,biztos van köztük hamis is.Nem vagyok hüllye sem naív ,de abban hiszek amit tapasztalok...:D
2011. aug. 5. 19:54
 28/32 anonim ***** válasza:
6%
de hülyeség istenem
2011. aug. 6. 13:54
 29/32 A kérdező kommentje:
Mi hüllyeség az ,hogy igazat mondok ,am ógy a kérdés az ,hogy tényleg azt láthattam-e vagy van rá esetleg másik magyarázat is?
2011. aug. 6. 19:34
 30/32 anonim válasza:

Aki látott és néz is ismeretterjesztő filmeket a bolygónk kialakulásával kapcsolatosan és a bolygónkon kialakult élet törékenységéről, az tudja azt, hogy annak az esélye, hogy mihozzánk hasonló életforma kialakuljon és az, hogy velük a kapcsolatot felvegyük, vagy találkozzunk velük, eléggé elenyésző...

Az is érdekes, hogy még egyet sem lőttek le, műholdkép sem van nagyon róluk, ami hivatalos...

Azt nem vitatom, hogy van értelmes "folyamat" a világűrben, de azt, hogy az hasonlít a mienkére, annak NAGYON kicsi az esélye szerintem...

Az, hogy mi itt a földön élünk, ennek a folyamatnak is vagy 1000 meg millió véletlenek sora által következhetett be...

És hidd el, hogy ekkora szerencse nem történt a közelünkben!

Meg az alap szerintem, hogy egy más faj, több millió fényévre innen, PONT KŐZETBŐL KINYERT FÉMET használ űrutazásra, pont olyan a hangja a hajójának mint egy sugárhajtómű, és még szárnyai is vannak mint a mi technológiánkban...

Az meg végképp lehetetlen, hogy egy ennyire elszigetelt faj még hasonlítson is ránk... Karok, fej, szemek, lábak, minden stimmel?

És pont szén alapú mint a filmekben? :)

Nekem gyanús...

Tehát ha egyszer megtörténik a találkozás, akkor az nagyon nagyot fog szólni! Nem lesz beszéd, nem lesz értelmes kapcsolat, nem lesz "űrhajó" olyan formában amit látunk filmekben vagy akárhol...

El sem tudjuk képzelni milyen lesz!

Aki ezt átéli, az vagy nem fogja fel és azt hiszi, hogy hallucinált, vagy egyszerűen értetlenül fog állni a dolog előtt...

Mint mondjuk amikor odamész egy hangyabojhoz és beszélsz az egyik taggal! :D

Kb...

ÉS ÍGY EZEKNEK A VIDEÓKNAK EGYBŐL A 99,9%-A ÉRTELMÉT VESZTI!

Csak bele kell gondolni a dolgokba...

ÉS LEHET? HOGY PONT AZ A VIDEÓ? AMIRE NEM GODNOLUNK? AZ AZ IGAZI!

Mondjuk egy fény, ami nem hajó, hanem maga az "élőlény"...

Csak nem tudjuk...

Este van, bocs ha valamit elírtam! :)

2011. aug. 7. 01:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!