Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mi lehetett ez? UFO? :S

Mi lehetett ez? UFO? :S

Figyelt kérdés
Egyik barátommal elkezdtünk hüllyéskedni ,hogy mi van ha figyelnek minket az UFOK...BOOOO!!!( ott volt a hugom,öcsém meg másik haverom is)MEg minden ,erre felnézünk az égre és a kis erdő fellett látunk két fekete kicsi felhőt.Egymás mellett mind a kettő.Elkezdi haverom ,azok ott UFOK nézd már.Persze nem volt komoly ,de aztán felkiáltottak és azt kérdezték "Láttam?Láttam?" -erre én -"Mit?" -erre ők- "Villant és eltűnt!!".Mire odanéztem ott sem volt az egyik felhő ,csak egy maradt.Komolytalanul néztem a megmaradt fekete felhőt amikor az villant egyet és mintha egy csészeaj fénysebességgel eltűnt és láttam ,hogy vannak ablakai a villanás tette ezt láthatóvá és nyoma veszett.
2011. aug. 4. 19:02
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok.

Elmondom régebben mindig láttam ezeket a kérdéseket mindig úgy indultam neki h h lehetnek ilyen "hülye"emberek h hisznek ilyenekben-.-

Mindig mondtam magamban h bárcsak egyszer is megtörténne velem és tessék megtörtént.

Mostanra teljesen megváltozott a véleményem és hiszek az ilyen embereknek.

Persze tudom h vannak nagyon nagy csalók meg kamugépek is de sose tudni....

2011. aug. 4. 20:09
 12/32 anonim ***** válasza:
97%
Hát kérdező történnek fura dolgok az életben de én hiszek neked.Remélem nem kamu:)Mondom velem ez a dolog egy hete történt
2011. aug. 4. 20:12
 13/32 A kérdező kommentje:

Az istenemre esküszöm meg a Jonas Brothersre meg az anyám kínjára ,hogy igazat mondok...:D

De bűzlik itt valami körülöttem...Ki fingott?Mr.Pukk kijött a börtönből...XD

2011. aug. 4. 20:22
 14/32 anonim ***** válasza:
50%
haha de vicces:S Tudtam hogy kamu volt...
2011. aug. 4. 20:22
 15/32 anonim ***** válasza:
11%
már az írásodból meg a nevedből kiderült hogy lány vagy...ők szoktat ilyeneket kitalálni
2011. aug. 4. 20:23
 16/32 A kérdező kommentje:
Na jo de nem vagyok lany hanem csaj vagyok ,masreszt igazat mondtam nektek.Es csak en tudlak titeket sajnalni amiatt ,hogz nem hisztek egy olyan csajnak aki meg nem hazudott soha senkinek...amugy a laptopom angol ezert nem lehet ekezetekkel irni ,mert most ment el a magyarositas...bocs.Es a masikat is csak viccbol irtam ,hogy nevessetek.
2011. aug. 4. 20:31
 17/32 anonim ***** válasza:
54%
Akkor most mi van?
2011. aug. 4. 20:32
 18/32 A kérdező kommentje:

Mondom igaz csak vicceltek amikor 2.-szorra kommenteltem a kerdest ne szamitsd bele.Igaz szorol szor

a...

2011. aug. 4. 21:13
 19/32 anonim ***** válasza:
45%
csaj,nő,lány tökmind1 ugyanaz"-.-
2011. aug. 4. 22:02
 20/32 anonim ***** válasza:
68%

A sok hitetlennek üzenem ,hogy Én elhiszem amit a bringa ír!

Én is láttam már számomra beazonosítatlan tárgyakat(ugyan úgy kettőt),amit Én láttam azt kb Velem együtt 100 ember is látta!!!

És amúgy miért lenne értelme ilyeneket kamuzni?Logikusabban is gondolkodhatnátok!De ha ennyire ellene vagytok akkor bizonyítsátok be hogy nem léteznek űrbárányok! :)

2011. aug. 5. 05:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!