Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Hallottatok már Carlos Diaz-ról?

Hallottatok már Carlos Diaz-ról?

Figyelt kérdés

Állítólag ő volt az, aki minden kétséget kizáró bizonyítékot mutatott, a földönkívüliek létezéséről. Először egy tónál, látott, egy narancssárga űrhajót(vagy mást, de nem földi eredetű dolgot) És ezt le is fényképezte többször is. Aztán visszatért a helyszínre, és újjabb fényképeket készített. Megmutatta az UFO kutatóknak, és arra kérték, hogy készítsen, erről a narancssárga valamiről egy videofelvételt. Először nem nagyon sikerültek a felvételek, de harmadszorra, nagyszerű minőségűt sikerült készítenie. A kutatók, azt állítják, hogy nem hamisította meg, és nem babrált a videókkal.

Youtube linkek hozzá:

http://www.youtube.com/watch?v=ReOefXS3YlM&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=8K2YpWIF_a0&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=AG3gJR3p2ts&feature=related

Mi a véleményetek erről?

2011. júl. 8. 16:52
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Érdekes , köszi hogy felraktad.
2011. júl. 9. 16:29
 12/19 A kérdező kommentje:
Szívesen! :)
2011. júl. 11. 10:06
 13/19 anonim ***** válasza:
Ez valós dolog, de nem idegen eredetű. Az amerikai kormány egyik titkos projektjéről lehet szó, amit arra fejleszthettek ki, hogy megfigyeljék és lehallgassák az egyszerű állampolgárokat. Semmi köze az ufokhoz, ez valszeg egy megfigyelőközpont, amiben olyan technológiák használnak, amiről fogalmunk sincs...
2011. júl. 12. 13:32
 14/19 anonim ***** válasza:
37%

Ez röhejes.. :D

Nem látod hogy mozog? Egyértelmüen látszik, hogy ez valami apró dolog amit egy kis minifa vagy bokor mögé tett és mozgatott..

2011. júl. 12. 18:18
 15/19 anonim ***** válasza:
9%
Az első link egy ilyen világitó frizbi amire egy damil van rá kötve meg egy műfa azt kész ilyet én is tudnék csinálni :)
2011. júl. 12. 19:01
 16/19 anonim válasza:
Figyelj szerintem kamu az egész! Létezik (énszerintem) földön kívüli élet, de még biztos hogy nem juthattak el a földig mert a legközelebbi olyan bolygó amin élet alakulhatott ki több millió fényévre van!!! Szóval szerintem kamu
2011. júl. 28. 07:50
 17/19 anonim ***** válasza:
Mondjuk ennyi erővel Ellen Crystal is lehet ugyanennyire hiteles...Szerintem ha ezek valódi felvételek lennének,akkor mi nem tudnánk róluk!
2011. dec. 22. 12:28
 18/19 anonim ***** válasza:
Az első videón lévő tárgy engem leginkább egy világító karácsonyfadíszre vagy egy furcsa gyertyára/lámpásra emlékeztet, még be is lóg elé valami ágféle xD
2011. dec. 22. 17:12
 19/19 anonim ***** válasza:

4 betű a véleményem: HOAX.. :D

Természetesen nem néztem végig, de amit láttam azt gond nélkül tudnám reprodukálni. Mégcsak ki se kéne mennem a lakásból.

2012. jan. 30. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!